Quantcast

Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης του τετραπλού φονικού -Σοκαριστική η ομολογία του

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο δράστης της στυγερής τετραπλής δολοφονίας, που σημειώθηκε την Τετάρτη, στην Ανδραβίδα. 

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση.

Ο 60χρονος, ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι, ομολόγησε το έγκλημα που έκοψε το νήμα της ζωής 4 ανθρώπων, του ζευγαριού και των δύο παιδιών του δύο και ενός έτους.

Το σπίτι πίσω από την εκκλησία στην Ανδραβίδα σφραγίστηκε. Όμως στην μεγάλη αποθήκη στο πίσω μέρος του σπιτιού, έμειναν κάτι χαραμάδες. Οποιος κοιτάξει μέσα από αυτές, βλέπει το σκηνικό του «κακού». Ένα τρέιλερ, σταγόνες αίμα, ο τόπος μαρτυρίου για ένα ζευγάρι και τα δύο παιδιά τους. Εκεί όπου ο δολοφόνος επιχείρησε να τους βάλει πάνω σε ένα τρέιλερ  και να τους μεταφέρει σε άλλο σημείο, πιθανόν για να τους θάψει. 

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο Δ.Β., είναι πατέρας δύο παιδιών. Μένουν και τα δύο με τις μητέρες τους. Δύο διαζύγια είχε ο συγκεκριμένος άνδρας κι έμενε μόνος του σε μία βίλα στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο παρελθόν ασχολείτο με τα “φρουτάκια” και είχε… γερό κομπόδεμα από τον τζόγο. Το σπίτι του, πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, με περίφραξη, τοιχίο και κάμερες περιμετρικά. Για να βλέπει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.

Ο δράστης του εγκλήματος, φαίνεται ότι από μικρός είχε επιδοθεί στη χρήση όπλων. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, σε ηλικία 15 ετών πυροβόλησε πισώπλατα -ευτυχώς στο πόδι- έναν συμμαθητή του. Ο άνδρας φέρεται να έχει ακόμη 93 σκάγια στο πόδι. Είχε εμπλακεί και σε θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα έναν δικυκλιστή. “Μια μέρα μου φώναξε γιατί τον ενοχλούσε ο κόκορας που είχα στην αυλή μου. Πριν προλάβω καν να του πω ότι… θα το φρόντιζα, βγήκε έξω με την καραμπίνα. Τον σημάδεψε και τον σκότωσε” λέει γείτονάς του.

Τελευταία ασχολείτο με αγροτικές δουλειές, ενώ έπαιρνε και κάποια ενοίκια. Ένα απ’ αυτά ήταν του ζευγαριού. Τους είχε νοικιάσει το ισόγειο του πατρικού του. Στον πρώτο όροφο διαμένει ακόμη η υπερήλικη μάνα του. Εχει και μία αδελφή, η οποία δεν ζει στην Ανδραβίδα.