Quantcast

Ανεβάζει κι άλλο τη θερμοκρασία το Eurojackpot: Μοιράζει 85 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν 85 εκατ. ευρώ έχουν οι παίκτες του Eurojackpot στην αποψινή κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 21:00, έπειτα από 8 συνεχόμενα τζακ ποτ. 

Την ευκαιρία να διεκδικήσουν 85 εκατ. ευρώ έχουν οι παίκτες του Eurojackpot στην αποψινή κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 21:00, έπειτα από 8 συνεχόμενα τζακ ποτ. Η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται την Παρασκευή στις 19:00.

«Το αποψινό έπαθλο, ύψους 85 εκατ. ευρώ, έχει αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον των παικτών. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το ποσό που μοιράζει το παιχνίδι στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, καθώς τα έπαθλα του Eurojackpot παραμένουν πολύ υψηλά και στη δεύτερη κατηγορία. Το Eurojackpot έχει αποκτήσει το δικό του κοινό στο κατάστημα μας και οι συμμετοχές αυξάνονται συνεχώς», τονίζει αρχικά η Αιμιλία Μητροπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στα Γιαννιτσά.

«Τα ομαδικά δελτία είναι πολύ διαδομένα στο Eurojackpot, καθώς οι παίκτες συμμετέχουν στις κληρώσεις με περισσότερα επιλεγμένα νούμερα στο δελτίο τους, χωρίς να εκτινάσσεται το κόστος συμμετοχής. Αρκετοί από τους πελάτες μας προτιμούν τα ομαδικά δελτία, ειδικά σε μεγάλα έπαθλα όπως το σημερινό», συμπληρώνει.

 Αιμιλία Μητροπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στα Γιαννιτσά

Οι ημέρες των κληρώσεων

Οι κληρώσεις του Eurojackpot πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 21:15 και Παρασκευή στις 21:00 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Στο παιχνίδι, που μοιράζει έπαθλα που ξεκινούν από 10 εκατομμύρια και φτάνουν έως και 120 εκατομμύρια ευρώ, συμμετέχουν, εκτός από την Ελλάδα, ακόμα 18 χώρες.

«Όποιος επιθυμεί, μπορεί να παρακολουθεί τις κληρώσεις σε μαγνητοσκόπηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurojackpot. Στην Ελλάδα, η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει στις 19:00 τις ημέρες των κληρώσεων», εξηγεί η κα Μητροπούλου.

«Στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο Eurojackpot, υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα ωστόσο, καθιερώθηκε και μια νέα κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς. Επίσης, οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις, μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα», υπογραμμίζει.