Quantcast

Άννα Φόνσου: Τα δάκρυα στον τηλεοπτικό αέρα για την Τέτη Σχοινάκη - «Της είπα ότι θα πάω να τη δω... δεν πρόλαβα»

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών η Τέτη Σχοινάκη. Η Άννα Φόνσου, που ήταν φίλη της, ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας για την ηθοποιό στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Η Τέτη Σχοινάκη είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ υπερήφανο πλάσμα και δεν ήθελε να μάθει κανείς για την αρρώστια της και κανέναν να ενοχλήσει. Σεβάστηκα την επιθυμία της να γυρίσει στο σπίτι της ώστε να “φύγει” εκεί. Ήρθα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μιλήσει χθες τηλεφωνικά και της είπα ότι θα πάω σήμερα να τη δω. Δεν πρόλαβα να πάω» είπε, ξεσπώντας σε κλάματα, η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου μίλησε για την τελευταία τους επικοινωνία που ήταν χθες και της είπε πως ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη – Αθήνα για να τη δει και τελικά δεν πρόλαβε να την αποχαιρετήσει.

Eίπε συγκεκριμένα: «Της είπα τη Δευτέρα θα σε δω, επέστρεψα από τη Θεσσαλονίκη και δεν πρόλαβα… Μιλήσαμε χθες Κυριακή. Οι γιατροί μας είπαν ότι θα ζήσει ένα μήνα και δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε μήνα. Ήταν ένα αξιοπρεπέστατο άτομο και ήθελα να είναι όλα σεμνά έτσι θα είναι και η κηδεία της»!

 

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας 4/3 σε ηλικία 68 ετών.

Τις προηγούμενες μέρες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία και είχε φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά.

Ποια ήταν η Τέτη Σχοινάκη

Η Τέτη Σχοινάκη υπήρξε από τα πιο εκρηκτικά κορίτσια του ελληνικού κινηματογράφου.

Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο τελευταίος άντρας», με τον Κώστα Βουτσά, τον Νίκο Δαδινόπουλο, την Καίτη Παπανίκα, καθώς επίσης και στην ταινία «Αχτύπητα καμάκια», η οποία γυρίστηκε εξολοκλήρου στην Κύπρο, με σκηνοθέτη τον Όμηρο Ευστρατιάδη και στην οποία έπαιζαν ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο Μάκης Δεμίρης, ο Αλέκος Τζανετάκος, ο Απόστολος Σουγκλάκος.