Quantcast

Απινιδωτές σε μπαρ σε Τρίκαλα και Δράμα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε 42 σημεία στη Δράμα κι άλλα 32 στα Τρίκαλα έχουν τοποθετηθεί αυτόματοι απινιδωτές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εκπαιδευμένους δημότες σε συμπολίτες τους που έχουν υποστεί ανακοπή καρδιάς και να τους φέρουν πίσω στη ζωή με την έγκαιρη επέμβαση τους!

Μέχρι και σε… μπαρ έχει τοποθετηθεί απινιδωτής στα Τρίκαλα όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του OPEN, ώστε να εξυπηρετήσει την ανάγκη στην περιοχή όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και με το προσωπικό να έχει εκπαιδευτεί στη χρήση του μηχανήματος.

Σε γυμναστήρια, πλατεία, δημαρχείο, εκκλησία, ωδείο υπάρχουν σημεία όπου έχουν τοποθετηθεί απινιδωτές στο Δήμο Δράμας, μία πόλη-πρότυπο κατά της καρδιακής ανακοπής. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και τα Τρίκαλα, γνωστό ίσως ότι πρόκειται για έναν από τους πιο σύγχρονος δήμους στην Ελλάδα και όχι μόνο, χάρη στην πρωτοποριακές κινήσεις που εφαρμόζει.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ από τα Τρίκαλα και πιστεύουμε πως το παράδειγμα των δύο δήμων θα ακολουθήσουν κι άλλοι πολλοί, ώστε να υπάρχει διάσπαρτη μία σανίδα σωτηρίας.