Quantcast

Απόπειρα κλοπής πολυτελούς ΙΧ μέσα από γκαράζ - Βίντεο ντοκουμέντο

Θρασύτατη απόπειρα κλοπής σημειώθηκε σε γκαράζ στα νότια προάστια, όπου διαρρήκτες επιχείρησαν να αρπάξουν πολυτελές αυτοκίνητο γνωστής ιταλικής μάρκας.

Όπως μετέδωσε το Mega, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που οι άγνωστοι εισέβαλαν στο γκαράζ, καθώς πριν από δύο μήνες είχαν ξαναμπεί στο πάρκινγκ, αφού ο ιδιοκτήτης είχε προβεί σε αγορά ενός νέου αυτοκινήτου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η προσπάθεια των διαρρηκτών να μεταβούν στον χώρο, όπου φυλασσόταν το πολυτελές αυτοκίνητο.

 

Φαίνεται πως οι άγνωστοι, μπήκαν στο πάρκινγκ σηκώνοντας τη γκαραζόπορτα και ξήλωσαν την εξωτερική πόρτα. Παρόλο που ο συναγερμός χτυπούσε, οι διαρρήκτες δείχνουν να μην πτοούνται και συνεχίζουν την δράση τους.

«Το πιο πιθανό εάν είχε κατέβει κάτω ο ιδιοκτήτη της, να είχε γίνει συμπλοκή. Οι κακοποιοί δεν ξέρουμε ποτέ τι έχουν πάνω τους, κάποιο μαχαίρι ή πιστόλι ή εάν έχουν τη θέληση να σε σπάσουν στο ξύλο προκειμένου να διαφύγουν. Οι κλοπές, οι μικροκλοπές ή οι διαρρήξεις δεν έχουν σταματήσει», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η βιβλιογραφία δείχνει ότι όσοι εισβάλλουν σε υπόγειες θέσεις στάθμευσης, συνήθως αφαιρούν μοτοσικλέτες», πρόσθεσε.