Quantcast

Αργυρούπολη: Αποδοκιμασίες για τον 46χρονο που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη

Προθεσμία για την Πέμπτη ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφό του στην Αργυρούπολη.

 Η 40χρονη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, δεν ήταν η πρώτη γυναίκα που είχε βιώσει τη βαναυσότητα στα χέρια του κατηγορούμενου.

Κατά την είσοδο του στο ανακριτικό γραφείο πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο δικαστήριο με τους άνδρες της αστυνομίας να δημιουργούν κλοιό γύρω του, υπό τον φόβο επεισοδίων.

 Tα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

"Παραδέχομαι ότι την χτύπησα, αλλά δεν ήταν σκοπός μου να την στείλω στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και σε κάποια στιγμή ξέφυγε η κατάσταση". Αυτά ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας σε αστυνομικούς ο 46χρονος.

Ο 46χρονος, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε άγρια την άτυχη γυναίκα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας, στο Περιστέρι. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ενημέρωσε σχετικά συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.