Quantcast

Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη με γεμάτο όπλο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου, ο γνωστός τράπερ και εξαιρετικά δημοφιλής στη νεολαία, που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα γεμάτο όπλο.

Ο 29χρονος τράπερ που συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια δικάστηκε στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο τράπερ αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η ποινή που του επιβλήθηκε είναι με αναστολή και έτσι συνέχισε τον δρόμο του για την Ήπειρο όπου θα παραχωρήσει τη συναυλία που είχε προγραμματιστεί να δώσει την Παρασκευή, αλλά τελικά δεν έγινε λόγω της σύλληψής του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 29χρονος δικάστηκε στο αυτόφωρο όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ.

«Το είχε για σκοποβολή»

Μιλώντας στο agrinionews.gr, ο δικηγόρος του τράπερ, ανέφερε ότι από αμέλεια το όπλο ήταν πάνω του και πως ο τράπερ ασχολείται με τη σκοποβολή.

«Ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο μας, και εκπροσωπήθηκε από τον Ιωάννη Ψάρρη, ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (27/1) στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια της Ρίγανης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γνωστό τράπερ με επιτυχίες και εκατομμύρια προβολές στις streaming πλατφόρμες στο ενεργητικό του.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ακινητοποίησαν το όχημα για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου εντοπίστηκε πιστόλι και γεμιστήρας τα οποία και φέρεται να κατείχε παράνομα. Ειδικότερα, ο 29χρονος κάτω από τη φόρμα του έφερε ένα εννιάρι πιστόλι τύπου Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων.

Μετά τη σύλληψή του ο τράπερ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.