Quantcast

Βαρβάκειος: Πρώην σύντροφος της 60χρονης ο δράστης - «Κατάφερα να της πάρω το μαχαίρι και να την καρφώσω»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα με θύμα 60χρονη απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά, με δράστη τον πρώην σύντροφό της. 

Ο  42χρονος είχε απομακρυνθεί από  δομή αστέγων στην οποία διέμενε το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας βίαιων συμπεριφορών, καθώς απειλούσε με μαχαίρια ενώ παράλληλα και οι δύο ήταν γραμμένοι στους καταλόγους του ΟΚΑΝΑ. 

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τη δολοφονία, «όταν έπαιρνε κοκαΐνη γίνονταν επιθετική, τρελαινόταν, μου επιτέθηκε με ένα μαχαίρι για να με καρφώσει, αντιστάθηκα, παλέψαμε, κατάφερα να της πάρω το μαχαίρι και να την καρφώσω».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα πέντε θανατηφόρα χτυπήματα που προκάλεσε στο θύμα με αναδιπλούμενο μαχαίρι. 

Όσο για την τσάντα της 60χρονης, είπε ότι αυτός δεν την πήρε και μάλλον την έκλεψε κάποιος άλλος τοξικομανής και ενώ η γυναίκα ήταν νεκρή. 

Στα χέρια των αστυνομικών υπάρχει μαρτυρία καταστηματάρχη της περιοχής, ο  οποίος καταθέτει ότι ο δράστης πήγε στο κατάστημά του και πήρε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό και εν συνεχεία κάθισε δίπλα στο κατάστημα και έπλυνε τα χέρια του από τα αίματα. 

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτοποίησή του και τη σύλληψή του, αρχικά από βιντεοληπτικό υλικό που βρήκαν στη γύρω περιοχή και εν συνεχεία διασταύρωσαν τα στοιχεία του μέσω την καταλόγων του ΟΚΑΝΑ.

Ο 42χρονος  συνελήφθη χθες στο κέντρο της Αθήνας σε στέκι τοξικομανών, έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» και δύο λάμες.