Quantcast

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Πώς περιέγραφε απόπειρα βιασμού σε βιβλίο του

Το συγκεκριμένο βιβλίο, απευθυνόμενο σε παιδιά κάτω των 18 ετών, εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018, ενώ έχει πάρει και βραβείο.

Μια απόπειρα βιασμού περιέγραφε σε βιβλίο του ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου, που συνελήφθη και κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο κατηγορούμενος παραμένει αμίλητος μέσα στον θάλαμο στις φυλακές της Τρίπολης. Μετά τις αποκαλύψεις εμφανίζεται ιδιαίτερα ταραγμένος και τον έχει επισκεφθεί μόνο ο πατέρας του. Μοιράζεται τον θάλαμο με ακόμη 19 κρατούμενους, εκ των οποίων 17 κατηγορούνται για ασέλγεια και δύο για παιδική πορνογραφία. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο συγγραφέας έχει θέματα υγείας και οι υπεύθυνοι των φυλακών έχουν ενημερώσει τους συγκρατούμενούς του να τον προσέχουν μήπως κάνει κακό στον εαυτό του.

Η σοκαριστική περιγραφή βιασμού

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο γνωστός συγγραφέας χρησιμοποιούσε χυδαία φρασεολογία στο εν λόγω βιβλίο, το οποίο, σύμφωνα με το Star, έχει αποσυρθεί απ' όλα τα ράφια μετά τις φρικτές αποκαλύψεις. Το συγκεριμένο βιβλίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018 ενώ έχει πάρει και βραβείο. 

Συγκεκριμένα, στο τρίτο κεφάλαιο του βιβλίου ο γνωστός συγγραφέας περιγράφει με άνεση μια σκηνή απόπειρας βιασμού μεταξύ εφήβων. 

«Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός»

«Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Άρχισα να βαζω το χέρι μου, μέσα απο την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μέσα στην κιλότα της και όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βέβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μάλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, έπεσα από το κρεβάτι».

Μάλιστα, λίγες προτάσεις παρακάτω, ο ανήλικος πρωταγωνιστής του γνωστού συγγραφέα, αναρωτιέται αν αυτό που έκανε ήταν τόσο φοβερό. «Αυτό έγινε μόνο. Τέτοια γίνονται μεταξύ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;»

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι μέσα στο βιβλίο χρησιμοποιεί χυδαίες λέξεις, ενώ αναφέρεται και σε πορνογραφικό υλικό. «Eνώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με το ….στο χέρι. Στην κυριολεξία, δηλαδή, αφού έβλεπα συνέχεια στο youporn».

Σημειώνεται δε, ότι τα παιδικά βιβλία, που έχει γράψει, κυκλοφορούν ακόμα στην αγορά ενώ ο εκδοτικός οίκος σε δήλωσή του ανακοίνωσε ότι έχει ήδη σταματήσει κάθε μορφής συνεργασία με τον συγγραφέα.