Quantcast

Βραυρώνα: Νέες αποκαλύψεις για το νεκρό βρέφος - Βίντεο

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το βρέφος που πέταξε ο πατέρας του στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με το MEGA το παιδί φέρει προθανάτια αλλά και μεταθανάτια χτυπήματα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χτυπήθηκε από τους γονείς μέχρι να πεθάνει και στη συνέχεια το πέταξαν στη σακούλα.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι να το έχουν βάλει ζωντανό στην σακούλα και από τα χτυπήματα του κάδου να έχασε τη ζωή του.

Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να προσδιορισθεί η αιτία θανάτου.

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, το αγγελούδι πέθανε τα πρώτα λεπτά της ζωής του. Εκκρεμούν οι ιστολογικές εξετάσεις που αναμένεται να δείξουν αν ο θάνατος ήταν ασφυκτικός ή αποτέλεσμα κάποιας κάκωσης.

Το νεκρό βρέφος έφερε τραύμα στο κεφάλι και οι ιατροδικαστές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν αυτό προήλθε από ανθρώπινο χέρι ή ήταν αποτέλεσμα της αναπόθεσής του στα σκουπίδια και της μεταφοράς του στη συνέχεια σε χωματερή.

Οι γονείς κατηγορούνται για ανθρωποκτονία

Οι γονείς αντιμετωπίζουν πλέον την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και μάλιστα από κοινού. Ο 24χρονος πατέρας πέρασε το κατώφλι του ανακριτή για να ζητήσει προθεσμία, όπως η σύντροφός του.

Οι κατηγορούμενοι γονείς το νεκρού βρέφους υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή πως δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Επιμένουν ότι το παιδί τους γεννήθηκε νεκρό και όπως λένε πάνω στον πανικό τους, αποφάσισαν να το πετάξουν στα σκουπίδια.

Ο πατέρας του βρέφους αναγκάστηκε να παραδεχτεί τα όσα έκανε μόλις οι αστυνομικοί του έδειξαν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας. Αρχικά είπε πως η σύντροφός του, τον ενημέρωσε όταν του έδωσε τη σακούλα με το νεκρό βρέφος, αλλά στη συνέχεια τόνισε πως ο ίδιος δεν κοίταξε ποτέ μέσα πριν την πετάξει στα σκουπίδια.

Σε αντιφάσεις και η μητέρα

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλούν και οι αντιφάσεις της μητέρας. Ανέφερε πως έχασε το παιδί πριν από 5 μήνες ύστερα από αποβολή στα χωράφια που δούλευε, κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με την γνωμάτευση των γιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο.

Οι γονείς του νεκρού βρέφους αναμένεται να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη, με την υπόθεση φρίκης να παραμένει στο προσκήνιο, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης.