Quantcast

Δίκη για το Μάτι: «Κρυφτείτε...» - Βίντεο από το ξέσπασμα των συγγενών των θυμάτων στο άκουσμα της απόφασης

Ποινές φυλάκισης από 3 έως 111 έτη επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στους έξι καταδικασθέντες για τις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής που οδήγησε στο θάνατο 104 πολιτών. Οι ποινές που επιβλήθηκαν είναι εξαγοράσιμες, κάτι που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Star, μόλις ανακοινώθηκαν οι εξαγοράσιμες ποινές στους κατηγορούμενους, οι συγγενείς ξέσπασαν σε φωνές, ουρλιαχτά και έντονες αποδοκιμασίες. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα κινήθηκαν απειλητικά προς τους κατηγορούμενους κραδαίνοντας καρέκλες. 

«Έπρεπε από μόνοι τους να μπουν στη φύλαξη! Ολοι αθώοι; Δεν υπάρχει δικαιοσύνη!» φώναξε συγγενής θύματος που πήγε μπροστά στο εδώλιο και άρχισε να φωνάζει στους κατηγορούμενους.

«Καταραμένοι, δεν έχετε τσίπα! Ούτε ένα συγγνώμη» φώναξε άλλη συγγενής θύματος, ενώ πολλοί ξέσπασαν σε κλάματα.

Έντονες αντιδράσεις και από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που είναι στην αίθουσα. «Προκαλείτε την κοινωνία» είπε στο δικαστήριο. 

Η ένταση κορυφώθηκε με την ανακοίνωση της προέδρου για τη λύση της συνεδρίασης και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας.  

«Κρυφτείτε» ακούγεται να λέει μία γυναίκα, στο βίντεο του Star. 

Δείτε το βίντεο: