Quantcast

Δολοφονία 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους: «Ζητώ δικαιοσύνη» - Το μήνυμα του πατέρα της

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, με θύμα την 28χρονη Κυριακή.

Ο πατέρας της, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Άλλη μία μέρα που θα ξημερώσει και που θα προσπαθήσω να ζήσω σαν κανονικός άνθρωπος. Πλην όμως, καθημερινά η επικαιρότητα με προλαβαίνει και δεν αφήνει εμένα και την οικογένειά μου να ησυχάσουμε».

Παράλληλα, ο πατέρας της Κυριακής σημειώνει πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

«Ζητώ δικαιοσύνη και στήριξη και κάνω έκκληση να διαφυλαχτεί η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον μακρύ δρόμο που έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε. Εκείνον της δικαίωσης. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη».

O σκοπός βγήκε από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας για τις ευθύνες των συναδέλφων τους στο μοιραίο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 28χρονη Kυριακή.

To STAR έφερε στη δημοσιότητα φωτογραφικό ντοκουμέντο το οποίο πιστοποιεί πως αν ο φρουρός είχε λειτουργήσει με γρήγορα αντανακλαστικά, πιθανότατα η εξέλιξη να ήταν πολύ διαφορετική. 

Η φωτογραφία σοκάρει: o σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο αλλά ο σκοπός καθυστερεί να βγει. Όταν τον αφοπλίζει είναι πια αργά. Το ρολόι δείχνει 22.24 την 1η Απριλίου. Ο,τι γίνεται μετά δεν έχει καμία σημασία καθώς το 28χρονο κορίτσι είναι πια νεκρό.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ο σκοπός πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά. Γιατί δεν είδε τον δράστη την ώρα που πλησίαζε την Κυριακή;

Μάλιστα, μια λεπτομέρεια που έχει τη σημασία της: στο σημείο βρίσκεται και ένας σκύλος που γαυγίζει έντονα από την πρώτη στιγμή της επίθεσης. Ο σκύλος κατάλαβε τον κίνδυνο, ενώ ο σκοπός καθυστέρησε. 

Δείτε το βίντεο: