Quantcast

Δολοφονία 45χρονου στη Θεσσαλονίκη: Τι ζητεί η οικογένειά του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 45χρονου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου στη Θεσσαλονίκη, που το απόγευμα του Σαββάτου έπεσε νεκρός, όταν τέσσερα άτομα τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και θαμώνων.

Το θύμα ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 13 και 15 ετών. Η οικογένεια, μέσω του δικηγόρου της, ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τον πόνο τον οποίο βιώνουν και τονίζει ότι «δεν είναι σε θέση ούτε και πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση».

«Η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα, ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου, συντετριμμένη από την αναπάντεχη, προμελετημένη και εν ψυχρώ δολοφονία του, τελεσθείσα από κοινού από 4 ( ή 5 ) δράστες, επιθυμεί να γίνει αποδεκτή η αυτονόητη απολύτως ανθρώπινη επιθυμία της για ιδιωτικότητα στις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος.

Παρακαλούνται θερμά επομένως συνεργάτες ή και δημοσιογράφοι πρωινών ή και απογευματινών ιδίως εκπομπών να σεβαστούν την οδύνη της οικογένειας που ήδη βιώνει τις ανεξίτηλες συνέπειες της δολοφονίας του.

Καθώς το δικαίωμα της κοινής γνώμης για ενημέρωσή της υποχωρεί τούτες τις στιγμές του ανείπωτου πόνου και για να μην υπάρξουν περαιτέρω αθέλητες ανακρίβειες η οικογένεια δηλώνει πως δεν είναι σε θέση ούτε και πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση» αναφέρει χαρακτηριστικά η οικογένεια του θύματος μέσω του δικηγόρου της.