Quantcast

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ποιο σενάριο εξετάζουν οι Αρχές - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου,  Γιώργου Καραϊβάζ.

Από την επεξεργασία που έχουν κάνει οι αστυνομικοί στα εκατοντάδες βίντεο που έχουν στην κατοχή τους, εξετάζουν πλέον το σενάριο και οι δυο εκτελεστές να κατέβηκαν από τη μηχανή.

Σύμφωνα με το MEGA, εξετάζεται το ενδεχόμενο τα δύο άτομα που επέβαιναν στο μαύρο σκούτερ να κατέβηκαν και το δεύτερο άτομο που ήταν στο λευκό βαν να είναι εκείνος που ανέβηκε στην μηχανή. Άρα πια γίνεται λόγος και για τρίτο πρόσωπο και μάλιστα μπορεί να έχουν οι Αρχές και την εικόνα του, κι αυτό γιατί φορούσε άλλο μπουφάν στα στιγμιότυπα που τον έχουν καταγράψει, μετά την στιγμή που αποβιβάζεται από το βαν το ένα από τα δύο άτομα και κατόπιν να φορά άλλο χρώμα μπουφάν και κράνος.

 

Τι λέει η δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων

«Οι εντολείς αρνούνται με κάθε τρόπο την κατηγορία. Να πούμε και να αποσαφηνιστεί σχετικά με το παρελθόν των δύο αδελφών ότι δεν έχουν ποινικό παρελθόν με την έννοια των καταδικών. Έχουν λευκό ποινικό μητρώο» υποστηρίζει η Αθανασία Σταυρή, δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων.

Σχετικά με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τους δύο κατηγορούμενους, η συνήγορός τους ανέφερε στο Mega:

«Δεν είναι σωστό να σχολιαστούν στο παρόν στάδιο στοιχεία της δικογραφίας. Πλειάδα στοιχείων δεν υπάρχει, αυτό μπορώ να σας πω».

Συγκλονίζει η μητέρα του Καραϊβάζ: Θέλω να βρεθεί ο εντολέας και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου 

«Αυτές τις τελευταίες εξελίξεις τις περίμενα δύο χρόνια. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο εντολέας και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου», είπε η κα Παναγιώτα για τη δολοφονία του γιου της.

Η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, μιλώντας στο Live News, ανέφερε ότι ήταν ερωτευμένος με την δουλειά του, χαρακτηριστικά της έλεγε «μαμά δεν θα βγω ποτέ εγώ στην σύνταξη».

«Από 13 χρόνων είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία ο Γιώργος, προσπάθησε ο πατέρας του να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν το κατάφερε».

Μαυροειδάκος: Είμαστε κοντά στον ηθικό αυτουργό

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

“Νομίζω ότι θα ακολουθήσουν και κάποιες άλλες συλλήψεις. Και για να κλείσει αυτή η υπόθεση και για να ησυχάσει και η ψυχή του Γιώργου, δεν θα τον φέρει πίσω κανένας, αλλά νομίζω ότι θα δικαιωθεί η μνήμη του, να συλληφθούν όλοι όσοι είχαν συμμετοχή σε αυτή την αποτρόπαια πράξη” τόνισε ο Στράτος Μαυροειδάκος, γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

«Το μεγάλο στοίχημα για την Ελληνική Αστυνομία και για τους αξιωματικούς που χειρίζονται αυτή την υπόθεση είναι και πιστεύω ότι θα γίνει, δηλαδή είμαστε πολύ κοντά να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός, δηλαδή αυτός που λένε «στην πιάτσα», αυτός που έβαλε τα λεφτά στο τραπέζι για ένα συμβόλαιο θανάτου για έναν από τους ικανότερους αστυνομικούς συντάκτες της ελληνικής επικράτειας» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος.