Quantcast

Έγκλημα στην Ηλεία: Θείος της 11χρονης ο δράστης της δολοφονίας

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού στις 15:45 το απόγευμα της Δευτέρας.

Πρώτος ξάδερφος της μητέρας της φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε την 11χρονη το βράδυ της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, δεν αποκαλύπτει το κίνητρο του εγκλήματος. 

Το χρονικό

Η 11χρονη έφυγε από το σπίτι της δέκα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής με σκοπό να πάει στο σπίτι του παππού της. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της με την αστυνομία να ξεκινάει έρευνες για τον εντοπισμό της.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε σε ένα μαύρο αυτοκίνητο το οποίο, με αναμμένα αλάρμ, είχε σταματήσει δίπλα της. Στο όχημα βρισκόταν ο θείος της. 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10.06.2024, και ενεργοποίησε τον μηχανισμό Missing Alert. 

Στη θέα του βιντεοληπτικού υλικού, αστυνομικοί αναζήτησαν και προσήγαγαν τον 37χρονο, ξεκινώντας να τον ανακρίνουν.  Ο 37χρονος, αν και αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη, τελικά ομολόγησε την πράξη του και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε πετάξει το πτώμα του ανήλικου κοριτσιού. Η σορός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ένα χωράφι μεταξύ Μυρτιάς και Αμαλιάδας. 

Δείτε εικόνες από το σημείο από το patrisnews:

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται από τις Αρχές ότι ο 37χρονος οδήγησε το παιδί σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι με σκοπό να το βιάσει. Όλα δείχνουν πως η ανήλικη αντιστάθηκε και ίσως απείλησε να μεταφέρει στους γονείς της την απόπειρα βιασμού, με αποτέλεσμα εκείνος να πάρει ένα κατσαβίδι που είχε στο όχημα και να την τραυματίσει θανάσιμα στο λαιμό.   

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.