Quantcast

«Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές...»: Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση της Κάτιας Νικολαΐδου - Το «αντίο» από τον αδελφό της

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο η είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου σε ηλικία 58 ετών μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τότε που η Κάτια Νικολαΐδου είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση στις 30 Δεκέμβρη, κάνοντας παράλληλα και τον απολογισμό της.

«Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη, τη Σταθερότητα, το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω!

Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Και κάπως έτσι έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα και φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας να ανθίζει κ ν’ανθίζει και ν’ανθίζει!!!! Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κάτια Νικολαΐδου.

Δείτε την ανάρτησή της 

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση την αποχαιρετά ο αδελφός της:

 «Αγαπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!!!

Σήμερα των αγγελων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιοτητα!!!

Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου αγγελος!!!

Η αυλαία έπεσε αγαπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως…

Αγγελε μου αδερφή μου δεν θα βάλω μαυρο φόντο…κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου

Σε αγαπω μέχρι το άπειρο !!!!!

Ξεκουράσου αδερφή μου ξεκουράσου κορίτσι μου μαχήτρια μου !!!

Δεν θα φύγεις λεπτό από το μυαλό μου μέχρι να έρθει η ώρα να ξανασυναντηθούμε !!!

Σε λατρεύω αγγελε μου!!!»

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο καλός της φίλος, Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Τετάρτης..

«Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου, το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε … Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια».

Το τελευταίο διάστημα η Κάτια Νικολαΐδου είχε αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και οι δημόσιες εμφανίσεις της ήταν ελάχιστες.

Στις 16 Ιανουαρίου 2023 η γνωστή ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει την τελευταία δημόσια εμφάνισή της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άκρως Συμπαντικό» στο Σύγχρονο Θέατρο.