Quantcast

Επίθεση με βιτριόλι-Δικηγόρος Ιωάννας: Ο Σάκης Κεχαγιόγλου ζήτησε μόνο άνδρες ενόρκους στη δίκη

Στις 30 Σεπτεμβρίου, θα συνεχιστεί η δίκη με την κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την ημέρα που έμελλε να της αλλάξει για πάντα τη ζωή. 

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αναφέρθηκε στους λόγους που οι ένορκοι στη δίκη είναι μόνο άνδρες. Συγκεκριμένα, ο κ. Αλεξανδρής εξήγησε πως η διαδικασία γίνεται με κλήρωση. «Ήταν θέμα τύχης. Αλλά η υπεράσπιση επέλεξε να εξαιρέσει τις γυναίκες που κληρώθηκαν».  

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κ. Αλεξανδρής, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Έφης, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ζήτησε να εξαιρεθούν οι τρεις γυναίκες που κληρώθηκαν ως ένορκοι. «Η υπεράσπιση προτίμησε άνδρες ενόρκους και εξαίρεσε τις γυναίκες» που είχαν κληρωθεί. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου είναι άνδρας.

Εκτιμάται μάλιστα, ότι η υπεράσπιση προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς οι άνδρες θα παραμείνουν πιο αποστασιοποιημένοι, συγκριτικά με τις γυναίκες, που πιθανώς, εμπλακούν συναισθηματικά, βλέποντας την Ιωάννα Παλιοσπύρου και ακούγοντας από την ίδια όσα έζησε. 

«Η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να μιλήσει στην κατηγορούμενη. Όποτε αποφασίσει να εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο, η Ιωάννα θα είναι εκεί για να την αντιμετωπίσει» αποκάλυψε ο κ. Αλεξανδρής, μιλώντας στον Alpha. 

Την ίδια ώρα, τόνισε πως η Ιωάννα «δεχόταν αρκετές εισηγήσεις από τους γιατρούς της και το συγγενικό περιβάλλον της για να μην παραστεί στη δίκη», είπε αρχικά ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, προσθέτοντας πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου «εμφάνισε νέα ιατρικά προβλήματα, λόγω της πίεσης και του άγχους».

Όπως είπε, ήταν η πρώτη φορά που βγήκε από το σπίτι της και ήρθε σε επαφή με τόσο κόσμο, ενώ χαρακτήρισε «ασέβεια» της κατηγορούμενης να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο. 

«Η οικογένεια με σεμνότητα και ταπεινότητα περιμένει την δικαιοσύνη. Οι γονείς έχουν χωριστεί αφού η μητέρα μένει με την κόρη της και ο πατέρας στο χωριό», είπε o δικηγόρος της Ιωάννας. «Απογοήτευση και οργή» είναι τα συναισθήματα των γονιών «που δεν εμφανίστηκε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο». 

Δείτε βίντεο από την εκπομπή Tlive: 

 

 Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπάθησε να με σκοτώσει, απέδειξε πόσο ψυχρή είναι», λέει η Ιωάννα

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη της 36χρονης που τον περασμένο Μάιο επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου εκτοξεύοντας της βιτριόλι.Λίγα λεπτά πριν από τις 9 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστηρίου της Αθήνας συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και συγγενικά της πρόσωπα. Φορώντας ένα καπέλο και την ειδική μάσκα λόγω των τραυμάτων της πέρασε την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση. Η κατηγoρούμενη που προσπάθησε  να με σκοτώσει, για μια ακόμη φορα απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι, είπε η Ιωάννα  βγαίνοντας από το δικαστήριο, μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου.