Επίθεση με βιτριόλι: Στενεύει ο κλοιός για τη δράστιδα - Τα νέα στοιχεία

Η ηχογραφημένη φωνή της γυναίκας που κάλεσε προκειμένου να κλείσει ραντεβού με ταξί και θεωρείται πως είναι η “μαυροντυμένη” που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη, είναι το "κλειδί" στην εξέλιξη των ερευνών.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως τόνισε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος. "Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα του περιστατικού με μεθοδικότητα, καθώς θέλει να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιου λάθους που μπορεί να γίνει υπό την πίεση της δημοσιότητας που έχει λάβει η υπόθεση.

Η έρευνα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις γύρω από το περιβάλλον της Ιωάννας" τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι η επίθεση με το βιτριόλι ήταν πολύ καλά δουλεμένη από τη γυναίκα που την πραγματοποίησε.

«Τα στοιχεία δείχνουν ότι η απόφαση για τη συγκεκριμένη επίθεση δεν πάρθηκε εν θερμώ» κατέληξε.

Σύμφωνα με το MEGA, τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί δείχνουν ότι η γυναίκα που έκανε την επίθεση δεν είχε μαζί της κινητό, καθώς από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτει καμία ενεργή συσκευή στο σημείο που να σχετίζεται με κάποια από τις ύποπτες γυναίκες.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να λάβουν νέα κατάθεση από την Ιωάννα, προκειμένου να μάθουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.