Quantcast

Επίθεση στο Χαλάνδρι: «Έδειχνε το περίστροφο στο παιδί και του έλεγε ότι θα με σκοτώσει» - Βίντεο

Συγκλονίζουν όσα αποκαλύπτει ο 68χρονος για τον πολύχρονο «εφιάλτη» που ζούσαν λόγω της βίαιης συμπεριφοράς της δράστιδος.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης τους, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές της επίθεσης.

Ο 68χρονος περιγράφει σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 τις πρώτες στιγμές της ένοπλης επίθεσης σε βάρος του από την πρώην σύντροφό του. «Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες μέρες μου ερχόντουσαν στο μυαλό αυτά τα περιστατικά σαν να τα έβλεπα σε βίντεο», αναφέρει.

Συνεχίζοντας λέει ότι η δράστις είχε υπάρξει βίαιη και στο παρελθόν και πως το «χτύπημά» της ήταν αναμενόμενο. «Περιμέναμε ότι κάτι θα γίνει. Ήδη είχε βιαιοπραγήσει αρκετές φορές και εναντίον μου και εναντίον της συζύγου μου. Ενώ είχαμε πάει στην αστυνομία και στα δικαστήρια και λέγαμε ότι κινδυνεύουμε».

«Το περίστροφο το είχε δείξει στο παιδί εδώ και χρόνια. Και κάποια στιγμή του είχε πει, με αυτό θα σκοτώσω τον πατέρα σου», αποκαλύπτει ο οφθαλμίατρος.

Δείτε εδώ όσα είπε στην συνέντευξή του: