Έρευνες στον Πηνειό για 59χρονη αγνοούμενη - Είναι η μητέρα του προπονητή Γιάννη Σιλεβίστα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό της Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα η οποία αναζητείται από την περασμένη Κυριακή από τους οικείους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους άντρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που έχουν αναλάβει την υπόθεση, καθώς εκεί δηλώθηκε η εξαφάνιση την Κυριακή, δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής κάποια πληροφορία που να οδηγεί άμεσα στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Έτσι, οι πρώτες έρευνες έχουν εστιαστεί κοντά στο πατρικό σπίτι της 59χρονης στη Λάρισα όπου έμενε  τις τελευταίες ημέρες. Κλιμάκιο της 8ης ΕΜΑΚ “χτενίζει” την περιοχή στο ποτάμι κοντά στη ΔΕΥΑΛ, ενώ παράλληλα επιχειρεί και με βάρκα. Nα σημειωθεί ότι η γυναίκα είναι η μητέρα του προπονητή του Πανθηραϊκού, Γιάννη Σιλεβίστα.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε την Τρίτη με τον ίδιο οποίος δήλωσε ότι η μητέρα του για οικογενειακό θέμα πήγε από την περασμένη Παρασκευή στη Λάρισα και διέμενε μόνη της στο πατρικό της σπίτι. Το μεσημέρι συνέφαγε με τους οικείους της, και έπειτα πήγε να ξεκουραστεί στο πατρικό της. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο αδερφός της προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Μισή περίπου ώρα αργότερα, 6.45 το απόγευμα της Κυριακής, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και έκτοτε παραμένει κλειστό με την ίδια να αγνοείται.

Ο σύζυγος της αγνοούμενης μετέβη στη Λάρισα με τα παιδιά τους όπου όλη η οικογένεια περνά ώρες μεγάλης αγωνίας