Quantcast

Φέρνοντας το Αυθεντικό Νερό του Γράμμου στους Καταναλωτές

Η εταιρεία ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ARRENA®, το οποίο προέρχεται από την πηγή Κεφαλόβρυσο στο όρος Γράμμος.

Με έμφαση στην Εταιρική Υπευθυνότητα και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η εταιρεία στοχεύει να συμβάλλει στην κοινωνική ευημερία και στην προστασία του περιβάλλοντος, προσφέροντας παράλληλα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Το νερό ARRENA® αντλείται από την πηγή Κεφαλόβρυσο, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, μέσα σε δάση οξιάς, έλατης και μαύρης πεύκης, και εντός της περιοχής προστασίας NATURA 2000. Το νερό διοχετεύεται απευθείας από την πηγή στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση, διατηρώντας έτσι την αγνότητα και την ποιότητά του.

Η ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ Α.Ε. εφαρμόζει σύγχρονες και βιώσιμες πρακτικές στην παραγωγή της, διαχειριζόμενη πλήρως τα υπολείμματα της παραγωγικής διαδικασίας και χρησιμοποιώντας μη αποσπώμενα πώματα στη συσκευασία της. Επίσης, βρίσκεται σε διαδικασία χρήσης ανακυκλωμένων υλικών συσκευασίας, πιστοποιημένων από εξωτερικούς φορείς.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ARRENA® έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε νιτρικά και μη ανιχνεύσιμα νιτρώδη, καθιστώντας το κατάλληλο για νήπια και μικρά παιδιά. Επιπλέον είναι κατάλληλο για όσους ακολουθούν δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο.  Είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, διατηρώντας παράλληλα την διακριτική του γεύση και την ελαφριά του σύσταση.

Η εταιρεία επίσης δεσμεύεται να απεξαρτηθεί σταδιακά από την ηλεκτρική ενέργεια και να στραφεί στη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εφαρμόζοντας ένα αυστηρό Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Οι διαδικασίες που ακολουθούνται αξιολογούνται και βελτιώνονται συνεχώς, διασφαλίζοντας την τήρηση της νομοθεσίας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με αυτές τις πρωτοβουλίες, η ΝΕΡΑ ΠΗΓΩΝ ΓΡΑΜΜΟΥ Α.Ε. επιδιώκει να προσφέρει στους καταναλωτές ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας, διατηρώντας την καθαρότητα και την αγνότητα του νερού, καθώς και την αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.