Quantcast

Φοιτητικές εκλογές: Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βαδίζει προς την 37η συνεχόμενη νίκη της

Φοιτητικές εκλογές σήμερα και σύμφωνα με την εικόνα που αποτυπώνεται σε όλη την Ελλάδα, η συμμετοχή των φοιτητών κυμάνθηκε στα ίδια περίπου επίπεδα με το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εκτιμά ότι θα είναι και πάλι πρώτη, διατηρώντας τα ποσοστά της.

Ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Κυριαζής Σωτηρίου, δήλωσε στο Talk Radio:

«Η χρονιά που περάσαμε χαρακτηρίστηκε από έντονη πολιτική αντιπαράθεση στα ελληνικά δημόσια Πανεπιστήμια με επίκεντρο το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για την ανώτατη εκπαίδευση στην Ελλάδα. Ένα νομοσχέδιο που «αγκάλιασε» η πλειοψηφία των φοιτητών και της κοινωνίας. Η σημερινή εκλογική διαδικασία λοιπόν, θα αποτυπώσει μία γενικότερη εκλογική βούληση και καθώς οι φοιτητές έχουν σχηματίσει άποψη για τις θέσεις και τις απόψεις των παρατάξεων, όλα δείχνουν πως η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κινείται προς μία ακόμη μεγάλη εκλογική νίκη.

Η συμμετοχή των φοιτητών και η στήριξη στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα αποτελέσει την καλύτερη απάντηση σε όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας».

Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών της 22ης Μαΐου 2024 θα μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο και σύμφωνα με την ενσωμάτωση μέσω της σελίδας https://www.dap.gr/ekloges/2024/. Θα υπάρχει δυνατότητα προβολής των αποτελεσμάτων συγκεντρωτικά, ανά Ίδρυμα και ανά Σύλλογο.