Quantcast

Φολέγανδρος - τι είπε ο 30χρονος δράστης: «Με ειρωνευόταν, τσακωνόμασταν συνέχεια, όταν κατάλαβα πως είναι νεκρή έφυγα» - ΒΙΝΤΕΟ

Με κυνικό τρόπο ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος της Φολεγάνδου περιέγραψε λεπτομέρειες από τα τελευταία λεπτά της Γαρυφαλλιάς. 

Με λεπτομέρειες περιέγραψε ο 30χρονος στους αστυνομικούς τις στιγμές που προηγήθηκαν αλλά και που ακολούθησαν το σπρώξιμο της Γαρυφαλλιάς στα βράχια. «Με ειρωνευόταν, τσακωνόμασταν συνέχεια» φέρεται να είπε ενώ υποστήριξε πως έπεσε στη θάλασσα να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της την εγκατέλειψε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην κατάθεσή του στους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σύρου και στο κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, υποστήριξε ότι η 26χρονη το τελευταίο χρονικό διάστημα τον υποβάθμιζε και τον προσέβαλε και τσακώνονταν επανειλημμένως τις τελευταίες ημέρες. Κατά τη διάρκεια του μοιραίου καβγά την Παρασκευή, ο 30χρονος, όπως ισχυρίστηκε, τράβηξε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να σταματήσει σε ένα χαντάκι. Περιγράφει στην ομολογία του ότι οι δυο τους βγήκαν από το όχημα και είχαν ακόμη έναν διαπληκτισμό. Ακολούθησε την 26χρονη που κατευθύνθηκε προς απόκρημνο σημείο και εκεί τσακώθηκαν ξανά. Ο 30χρονος υποστηρίζει ότι την έσπρωξε στο κενό και κατέληξε στη θάλασσα αφού χτύπησε σε κάποια βράχια. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ίδιο, επέστρεψε στο αυτοκίνητο, πήρε ένα σακίδιο πλάτης και έπεσε μέσα στη θάλασσα, όμως όταν διαπίστωσε ότι η Γαρυφαλλιά ήταν αναίσθητη, παράτησε το σακίδιο και βγήκε στην κοντινή ακτή.