Quantcast

«Φρένο» στα κορωνοπάρτι - Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Βαρνάβα με 100 αστυνομικούς

Ελέγχους στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και την αποφυγή «κορωνοπάρτι» πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικές δυνάμεις.

Η αστυνομία έκανε εντατικούς ελέγχους στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να αποφευχθούν τα «κορωνοπάρτι», καθώς στην πλατεία κάθε βράδυ συγκεντρώνεται πολύς κόσμος.

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι στην πλατεία Βαρνάβα η κατάσταση τα τελευταία βράδια έμοιαζε ανεξέλεγκτη καθώς γίνονται συνεχώς πάρτι με ποτά και δυνατή μουσική.

Από σήμερα και για τρεις μέρες τουλάχιστον, η πλατεία θα φρουρείται από δυνάμεις της ΕΛΑΣ, άνω των 100 ατόμων, με ενισχυμένη παρουσία έως και 50 ατόμων από την Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ).

Στους ελέγχους συμμετέχει και η νεοσύστατη ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία «φρουρεί» την πλατεία για να αποφευχθεί η έλευση κόσμου.

Ολονύκτια πάρτι παρά τις απαγορεύσεις

Στο Παγκράτι στην πλατεία Βαρνάβα η κατάσταση τα τελευταία βράδια μοιάζει ανεξέλεγκτη καθώς γίνονται συνεχώς πάρτι με ποτά και δυνατή μουσική.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στην πλατεία, μουσική με ηχεία παίζει στη διαπασών και εξελίσσεται ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι.

Κάθε βράδυ τις τελευταίες δέκα μέρες, συγκεντρώνονται στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι παρέες νεαρών πραγματοποιώντας αυτοσχέδια πάρτι χωρίς μέτρα ασφαλείας.

Οι κάτοικοι της περιοχής γίνονται μάρτυρες ξέφρενων στιγμών χωρίς μάσκες, χωρίς κανονισμούς, ανάμεσα σε χιλιάδες νεαρούς που -ειδικά τα σαββατοκύριακα-διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες με μουσικό πρόγραμμα από ηχεία αυτοκινήτων και βεγγαλικά, και ενώ τα μέτρα κατά του κορωνοϊού είναι ακόμα σε ισχύ.

Κάθε πρωί οι υπάλληλοι του δήμου καθαρίζουν τα υπολείμματα του χωρίς όρια γλεντιού από την πλατεία Βαρνάβα.