Φυλακές Αυλώνα: «Καρατομήσεις» για την άγρια συμπλοκή

Λίγες ημέρες έπειτα από τη συμπλοκή που σημειώθηκε στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά 13 άτομα, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου αποφάσισε την απαλλαγή από τα καθήκοντά τους, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης και του Προϊσταμένου του Τμήματος Φύλαξης του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα.

«Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε άμεσα σε αυτή την ενέργεια μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020, ανάμεσα σε κρατουμένους, στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

«Την απαλλαγή από τα καθήκοντά τους, του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης και του Προϊσταμένου του Τμήματος Φύλαξης του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, αποφάσισε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησε άμεσα σε αυτή την ενέργεια μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020, ανάμεσα σε κρατουμένους, στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα. Υπενθυμίζεται ότι από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν συνολικά δεκατρία (13) άτομα».