Quantcast

Γιάννης Τύρος: Έχασε τη μάχη ο 26χρονος που συγκίνησε το πανελλήνιο με το πρόβλημα υγείας του

Έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του χειρουργείου ο 26χρονος Γιάννης Τύρος, η περιπέτεια υγείας του οποίου είχε συγκινήσει το πανελλήνιο. Η δυσάρεστη είδηση βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας.

Ο 26χρονος έπασχε από μια εκ γενετής πάθηση, τη σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία, με αποτέλεσμα το ύψος του να είναι μόλις 1,35μ. Μπήκε στο χειρουργείο με την ελπίδα να κερδίσει μια ευκαιρία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, αυξάνοντας το ύψος του και δίνοντας τέλος στους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν.

Η περιπέτεια υγείας του 26χρονου είχε συγκινήσει το πανελλήνιο. Χιλιάδες άνθρωποι είχαν προσφέρει από το υστέρημά τους χρήματα, καταφέρνοντας να συγκεντρωθεί το ποσό των 550.000 ευρώ που απαιτούνταν για το χειρουργείο.

 

Την Τετάρτη (2/11), ο 26χρονος μπήκε στο χειρουργείο με τους γιατρούς να τον έχουν προειδοποιήσει για τις δυσκολίες που υπήρχαν και την επικινδυνότητα. Ο 26χρονος άντεξε για εννέα ολόκληρες ώρες, ωστόσο η καρδιά του τον πρόδωσε, υπέστη ανακοπή και κατέληξε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Ο γιατρός του αποκάλυψε ότι ο Γιάννης μπορεί να φοβόταν για την έκβαση του χειρουργείου, όμως ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να γίνει καλά.