Quantcast

Γίνε νονός για ένα παιδί σε ανάγκη: Μια πρωτοβουλία της Παρέμβασης Νέων για τα παιδιά του ιδρύματος Μητέρα

Για δεύτερη χρονιά η Παρέμβαση  Νέων διοργανώνει την δράση «Νονός για ένα παιδί σε ανάγκη». 

Νέοι φοιτητές και εργαζόμενοι, θα προσέφεραν φέτος τα δώρα του νονού σε παιδιά του Κέντρου βρεφών Η Μητέρα ενώ πέρυσι η ίδια δράση είχε γίνει για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου ιδρύματος Πειραιά.

Χειροποίητες λαμπάδες από τους ίδιους τους εθελοντές, ξεχωριστα παιχνιδια, σοκολατένια αυγά με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών αλλα και τα παπούτσια όπως είναι το έθιμο προσφέρθηκαν για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Η πρωτοβουλία Παρέμβαση Νέων ξεκίνησε με τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια αλλά συνέχισε σε όλη την Ελλάδα έχοντας σήμερα οργανώσει πολλές πράξεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης.

Ο ψυχολόγος και εθελοντής της πρωτοβουλίας αυτής Χρήστος Νούσης τόνισε πως "για εμάς η ευκαιρια να προσφέρουμε ένα μικρό ή λιγο μεγαλύτερο δώρο και να κάνουμε χαρούμε τα παιδια που μας έχουν ανάγκη είναι οτι πιο σημαντικό. Αν ο καθένας μας δωσει λιγο απο το περίσσευμα αγαπης και προσφοράς τότε σίγουρα θα έχουμε μια κοινωνια τελειως διαφορετική απο αυτή που ξέρουμε". 

Είναι σημαντικο να επισημάνουμε πως η Παρέμβαση Νέων είναι μια πρωτοβουλία που λειτουργεί αποκλειστικά απο εθελοντές σε όλο το φάσμα των δράσεων που οργανώνει. 

Για περισοτερες πληροφορίες επισκεφθείτε το paremvasi.gr