Quantcast

Γλυκά Νερά: Φωτογραφία ντοκουμέντο - Η κάμερα που ξήλωσε ο συζυγοκτόνος από την μεζονέτα

Άλλη μια φωτογραφία ντοκουμέντο από την μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μετά την ομολογία του συζυγοκτόνου Μπαμπη Αναγνωστόπουλου.

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το real.gr διακρίνεται η κάμερα του σπιτιού, η οποία έχει ξηλωθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να αιτιολογήσει την σκηνοθετημένη ληστεία και το φόνο της συζύγου του Καρολάιν.

Παράλληλα είχε βγάλει την κάρτα καταγραφής και την πέταξε στην τουαλέτα του σπιτιού.

Δείτε την φωτογραφία

Το καρέ της σκηνοθεσίας συμπλήρωσε η κίνησή του να κρύψει τα κοσμήματα της Καρολάιν, μαζί με τις βέρες του ζευγαριού, στο ντεπόζιτο της μηχανής και μέρες μετά με ένα ειδικό άγκιστρο ανέσυρε τη σακούλα με τα κοσμήματα και την πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Παράλληλα, από τις έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι των Γλυκών Νερών, ήρθε νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας και η φωτογραφία από το παιχνίδι monopoly, στο οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ισχυρίστηκε ότι είχε κρύψει τα χρήματα που του πήραν οι δράστες της υποτιθέμενης ληστείας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το ντοκουμέντο που παρουσιάζει το real.gr καθώς η σκηνοθεσία του ήταν ελλιπέστατη.

Είχε τραβήξει μόνο το κουτί με το παιχνίδι της Monopoly από την στοίβα με παιχνίδια και βιβλία που υπήρχαν στο ράφι, ενώ η πρακτική των ληστών είναι να ψάχνουν τα πάντα.

Οι ειδικοί των εργαστηρίων είχαν φωτογραφήσει το σημείο και αυτή η φωτογραφία ντοκουμέντο αποτέλεσε ένα από τα πρώτα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί ώστε να αρχίσουν να τον υποψιάζονται τον 33χρονο.

Όλα αυτά πριν ακόμη φτάσουν στα χέρια τους τα ψηφιακά πειστήρια από την ανάλυση των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Δείτε την φωτογραφία

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα αυτά τα στοιχεία οδηγούν σε ένα πρώτο συμπέρασμα για προσχεδιασμένο έγκλημα.