Quantcast

Γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλει μπασκετμπολίστα για revenge porn: «Με έβγαλαν σε σάιτ με συνοδούς» - Βίντεο

Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας καταγγέλλει πως έπεσε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει, η καριέρα της να καταρρεύσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 34χρονη έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας, και κατηγορεί πρώην μπασκετμπολίστα, φίλο του τότε συντρόφου της για τη διαρροή «ροζ» βίντεο και φωτογραφιών της σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα με το ονοματεπώνυμό της.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, όλα ξεκίνησαν από κάποια μηνύματα που έλαβε:

«Ανέβασε μία φωτογραφία και προσκαλούσε τους followers μου να κάνουν like για να ανεβάσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες δικές μου. Πίστευα ότι ήταν μια φάρσα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι κάποιος όντως με απειλούσε μέχρι που είδα προσωπικά μηνύματα που μου είχε στείλει, στα οποία με έβριζε και μου έστελνε φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο πρώην σύντροφός μου», εξήγησε.

«Λίγες εβδομάδες αργότερα ανακάλυψα σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου ότι έχει φτιάξει προφίλ με το όνομά μου και έχει ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο και τότε καταστράφηκε ο κόσμος μου» είπε η τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας ότι «κάτω από πιέσεις, τράβηξε το υλικό με το κινητό του και το κράτησε χωρίς τη συγκατάθεσή μου, ενώ μου είχε πει ότι τα είχε διαγράψει και μετά τα είδα στο κινητό του».

«Φαινόταν το πρόσωπό μου, το σώμα μου, μόνο εγώ φαινόμουν».

«Είναι ένα υλικό που ανεβαίνει και ανεβαίνει ξανά και με στοχοποιεί, με το ονοματεπώνυμό μου. Η δισκογραφική μού γύρισε την πλάτη, σταμάτησα να έχω πια liveεμφανίσεις. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και πάνω στην καλύτερή μου στιγμή, ήρθε αυτή η τρικλοποδιά, να προσπαθεί να με ρίξει στον βούρκο» ξέσπασε η τραγουδίστρια.

Όπως καταγγέλλει, οι δράστες έφτιαξαν και προφίλ με το όνομά της και τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδα με συνοδούς, ενώ η ίδια απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Άρχισα να φοβάμαι, να μου μιλάνε άνθρωποι και να μου λένε ότι εκδίδομαι, γιατί πέρα απ’ αυτό το υλικό φτιάξανε και προφίλ σε site με συνοδούς. Ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί, υπήρχε αγάπη, αυτή τη σχέση την είχα από τα 22 έως τα 27. Κάνω όλα αυτά τα χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και να κρατηθώ στη ζωή».

Ωστόσο μετά τη διαρροή του ακατάλληλου υλικού, ο πρώην σύντροφός της αθωώθηκε γιατί διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ανέβει από δικό του λογαριασμό, αλλά από αυτόν του πρώην μπασκετμπολίστα.

«Ήμουν σίγουρη ότι είχε συνεργούς, γιατί είναι πολύ χειριστικό άτομο».

Η τραγουδίστρια τόνισε:

«Η νομοθεσία δεν καλύπτει τα θύματα του revenge porn. Αυτός ο πνευματικός βιασμός που έζησα και ζω θεωρείται πλημμέλημα».

Δείτε το βίντεο: