Quantcast

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Καρέ καρέ το φρικτό τέλος της φαρμακοποιού στα χέρια του συζύγου της - Βίντεο ντοκουμέντο

Συγκλονιστικές εικόνες από το εσωτερικό του φαρμακείου όπου η 43χρονη Αΐντα βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της στο χωριό Πηγές της Καβάλας.

Ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που υπήρχε εντός του καταστήματος, η οποία κατέγραψε καρέ-καρέ τις τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας και μητέρας δύο παιδιών, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, o 55χρονος επιτίθεται φραστικά στη σύζυγό του, ενώ κάποιες στιγμές την τραβάει από τα χέρια ζητώντας της να ακούσει με προσοχή τα όσα της λέει. Μάλιστα της δείχνει τα μπράτσα του ενώ της ζητάει να την ακολουθήσει στο δωμάτιο που υπάρχει στο φαρμακείο. Η 43χρονη προσπαθεί να τον ηρεμήσει, ενώ κάποια στιγμή μην αντέχοντας άλλο, όπως φαίνεται, ξεσπά σε κλάμματα. 

Σύμφωνα με όσα είχε πει ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος, μαζί με την Αΐντα πήγαν στη συνέχεια για καφέ και επέστρεψαν στο φαρμακείο μαζί. Στις 16.15 η 43χρονη κρύβει σε συρτάρι τα κλειδιά του φαρμακείου καθώς φοβόταν ότι ο 55χρονος θα την κλείδωνε μέσα και 14 λεπτά μετά, στις 16.29 το απόγευμα τους βλέπουμε μαζί, με τον ίδιο να τρώει σοκολάτα και το θύμα μπροστά του.

Όταν η 43χρονη πηγαίνει προς το δωμάτιο του φαρμακείου, ο 55χρονος την ακολουθεί και την σκοτώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο ίδιος στις τότε δηλώσεις του, μέσα από τη φυλακή είχε υποστηρίξει πως το μυαλό του θόλωσε από τη μια στιγμή στην άλλη. 

Η φρίκη κορυφώνεται, όπως φαίνεται στο βίντεο του Mega, τη στιγμή που ο 55χρονος μεταφέρει το άψυχο σώμα της συζύγου, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την έχει στραγγαλίσει στο κουζινάκι του φαρμακείου. Οι δείκτες του ρολογιού εκείνη τη στιγμή δείχνουν 16:54 το μεσημέρι της 5ης Μαΐου.

Δείτε το βίντεο: