Quantcast

Η αδερφή της Πισπιρίγκου απαντά στο «θα τη σκοτώσω» του Μάνου Δασκαλάκη- Βίντεο

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και όσα της είπε η αδερφή της στο επισκεπτήριο.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», σχολίασε  τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη στη συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» δήλωσε συγκεκριμένα ο Μάνος Δασκαλάκης, με τη Δήμητρα Πισπιρίγου να σχολιάζει σχετικά: «Εκεί είναι το επισκεπτήριο μπορεί να πάει όποια στιγμή θέλει. Εγώ αυτό έχω να πω. Δεν μου έχει δώσει κάποια τέτοια απάντηση η Ρούλα αλλά το λέω εγώ εκ μέρους της, παίρνω το βάρος. Εκεί είναι το επισκεπτήριο όποτε θέλει μπορεί να πάει να τη δει. Εξάλλου εκείνη ζητούσε να τον δει, αυτός δεν ήθελε. Μέχρι εκεί. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τον κ. Δασκαλάκη».

Όσον αφορά τη γενικότερη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου απέναντι στον Μάνο, η αδερφή της κατηγορούμενης δήλωσε, «αυτό που γνωρίζω είναι πως απαξιεί για το θέμα. Αυτό που ενδιαφέρει την Ρούλα είναι να βρεθεί τι έχει συμβεί με την κεταμίνη».

Αναφερόμενη στην ημέρα που η Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της η Δήμητρα Πισπιρίγκου υποστήριξε, «Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι Σάββατο μεσημέρι και η Ίριδα πέθανε Κυριακή πρωί.  Δεν ήμουν παρούσα σε κάποιον καβγά, πήγα αφότου με κάλεσε η Ρούλα». «Από τη στιγμή που ο Μάνος έφυγε από το σπίτι, η Τζωρτζίνα είχε μία άρνηση απέναντί του» πρόσθεσε.