Quantcast

Η δολοφονία της Καρολάιν λεπτό προς λεπτό μέσα από το κινητό του πιλότου - Πώς την έπνιξε και σκηνοθέτησε τη ληστεία

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Εκεί όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν μπροστά στο μόλις 11 μηνών βρέφος τους και στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη ληστεία, εκδοχή που καταρρίφθηκε μετά την ομολογία του την περασμένη Πέμπτη.

Οι μεθοδικές κινήσεις του συζυγοκτόνου προκαλούν ανατριχίλα. 04:11 και 57 δευτερόλεπτα, η καρδιά της άτυχης Καρολάιν καταγράφει 59 παλμούς… Έχει ξεκινήσει η διαδικασία θανάτου, σύμφωνα με τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Για περίπου 10 λεπτά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίεζε με όλο του το βάρος το πρόσωπό της πάνω στο μαξιλάρι και το στρώμα. Η αγωνία επιβίωσης καταγράφεται και από την ιατροδικαστική έκθεση, καθώς η Καρολάιν είχε δαγκώσει και ματώσει την γλώσσα της προσπαθώντας να πάρει ανάσα ζωής…

Το χρονικό του φονικού

Το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανέδειξε πολλά από τα ψέματα που είχε πει στις καταθέσεις του, καθώς ενώ ήταν "δεμένος" έκανε βήματα και ανέβαινε ορόφους…Σε αυτό καταγράφονταν, βήματα, αποστάσεις αλλά και άνοδος ορόφων, ενώ από την έκθεση του Τμήματος Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αποτυπώνεται πλήρως η δραστηριότητά του το μοιραίο βράδυ.

23:18: Μήνυμα "you stupid" από Καρολάιν

23:42: Άλλο μήνυμα που αναφέρει: "Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου"

23:46: Ο πιλότος ανέβηκε τρεις ορόφους

01:15: Το κινητό του πιλότου μπαίνει σε διαδικασία φόρτισης

04:24: Δώδεκα λεπτά μετά την δολοφονία βγαίνει από την φόρτιση

05:22: Είναι "δεμένος αλλά κάνει 29 βήματα

05:40: Ανεβαίνει δύο ορόφους με κίνηση 103 βημάτων

05:53: Καταγράφονται 14 βήματα και άνοδος ενός ορόφου

06:08: Κλήση στο… 180

06:10: Κλήση στο… 1000

Είναι οι δήθεν ή πραγματικές προσπάθειές του να καλέσει με τη… μύτη την Άμεση Δράση, την οποία κάνει στις

06:11: Κλήση στο 100

06:16: Κλήση στην γειτόνισσα, ενώ προηγουμένως είχε κάνει κλήση σε έναν άλλον τηλεφωνικό αριθμό, πιθανόν στην εταιρεία που εργαζόταν.

Ένα άλλο στοιχείο που προέκυψε από την ανάκριση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, είναι η προσπάθειά του να αναδείξει την εκδοχή της ληστρικής επιδρομής από τους "φανταστικούς" ληστές. Είχε πάρει τα κοσμήματα της Καρολάιν και τα τοποθέτησε μέσα στο ντεπόζιτο… βενζίνης της μοτοσυκλέτας του.

Τα ανέσυρε, μέρες αργότερα, με… γάντζο και τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων. Επίσης η εικόνα του ίδιου με την μικρή Λυδία στον καναπέ του καθιστικού στις 12:26 της 11ης Μαΐου, είχε αποτυπωθεί από την Καρολάιν, μέσω της εφαρμογής του κινητούς της που ήταν συνδεδεμένη η κάμερα του χώρου. Ήταν το χρονικό διάστημα της διαμάχης με τον σύζυγό της και ανταλλαγής σχετικών μηνυμάτων.