Quantcast

Η Φωτεινή Δάρρα καινοτόμησε με διαδικτυακό live για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς - ΒΙΝΤΕΟ

Η Φωτεινή Δάρρα καινοτομεί δίνοντας το έναυσμα για  την κοινωνική προσφορά κι άλλων καλλιτεχνών  στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή και τους πολυάριθμους θαυμαστές δεν σταματά να είναι δημιουργική και να προσφέρει εν μέσω πανδημίας, προτρέποντας όσους μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή που οι αντοχές μας δοκιμάζονται.

Για τον λόγο αυτόν διοργάνωσε  την Κυριακή,  διαδικτυακή συναυλία (πιάνο-φωνή) μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook, για την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου της Καστοριάς, μιας περιοχής που πλήττεται με κρούσματα κορονοϊού και «μετρούσε» (μέχρι χθες) οκτώ νεκρούς, με στόχο την αγορά ιατρικού εξοπλισμού.

Η ίδια λέει «Σκέφθηκα πως έστω και μισό ευρώ να έδιναν κάποιοι από τους χιλιάδες που παρακολουθούν τα βίντεό μας, αυτή θα ήταν μια σημαντική βοήθεια. Έτσι και έγινε! Το live μας έχει ήδη συγκεντρώσει συνολικά 170.000 προβολές».

 

 

Η Φωτεινή Δάρα έδωσε ραντεβού με τον κόσμο την επόμενη Κυριακή για έναν καινούργιο σκοπό. 

Ενα τραγούδι  με παιδιά από τη χορωδία Σπύρου Λάμπρου που τραγούδησαν από το σπίτι, δίνοντας και αυτά ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας με τις φωνούλες τους το ανέβασε στο YouTube.