Η συγγνώμη του Θ. Μπαλασόπουλου (ΠΟΕ - ΟΤΑ) στον Γ. Παπαχρήστο

Απο τα σημερινά ΝΕΑ:
 

"Ο Θ.Μπαλασόπουλος της ΠΟΕ ΟΤΑ, επιτίθεται λάβρος εναντίον μου, από του βήματος  του συνεδρίου της Ομοσπονδίας του με αφορμή την κριτική που έκανα εκείνη την εποχή (2012) στον ίδιο στην ΠΟΕ ΟΤΑ και λέει τα ακόλουθα, υπό τις ιαχές εκατοντάδων αλλαλαζόντων οπαδών - ψηφοφόρων του:

“...θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο τα δημοσιεύματα, που υπάρχουν και εγώ θα το πω με λέξεις ωμές, από προπληρωμένους κονδυλοφόρους που έχουν 7 αργομισθίες και δεν νιώθουν την αγωνία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αύριο είτε των αιρετών δε θα έχουν να πληρώσουν είτε των εργαζομένων να ζήσουν τις οικογένειές τους. Διότι δεν μπορεί να γίνει τιμητής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κανένας Παπαχρήστου που έχει 7 αργομισθίες. Όπως το ίδιο, εμείς ξαναλέω προχθές, εγώ δύο κατήγγειλα. …Και είναι πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Εκτελούν αυτή τη στιγμή συμβόλαια…».

Φυσικά υποβάλλω και σε αυτόν μια αγωγή να έρθει να αποδείξει όσα συκοφαντικά και άθλια μου καταμαρτυράει ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης. Μετά από συνεχείς αναβολές, η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί προ εβδομάδος, επτά ολόκληρα χρόνια μετά. Ματαιώθηκε. Ο υβριστής μου, ζήτησε ταπεινά να τον συγχωρήσω. Δεν ήθελε λεει να με συκοφαντήσει. Έπεσε θύμα ψευδών και αβάσιμων ειδήσεων που με αφορούσαν. Υπέγραψε μια δήλωση  η οποία αναφέρει επί λέξει:

“Μια σειρά ατυχών και σε κάθε περίπτωση ολωσδιόλου αβάσιμων δημοσιευμάτων, τα οποία βασίστηκαν σε προδήλως ψευδείς πληροφορίες «παρέσυραν» τον κ. Θεμιστοκλή Μπαλασόπουλο και εκφράστηκε κατά του κ. Γεώργιου Παπαχρήστου, με τον τρόπο, που εκφράστηκε. Είναι προφανές ότι ο κ. Θεμιστοκλής Μπαλασόπουλος είχε πέσει θύμα ψευδών και γι’ αυτό αβασίμων πληροφοριών. Υπό την έννοια αυτή αισθάνεται ότι έχει την υποχρέωση να ανασκευάσει πλήρως τα όσα είπε σε βάρος του κ. Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου». Η άνω ανασκευή εδράζεται στον σεβασμό του κ Θεμιστοκλή Μπαλασόπουλου προς τον κ. Γιώργο Χρ. Παπαχρήστο”.

Απέσυρα την αγωγή. Αλλά εννοείται ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς τον σεβασμό του Μπαλασόπουλου και του κάθε υβριστή Μπαλασόπουλου. Αν αναφέρθηκα σε αυτό το θέμα σήμερα, είναι για να υπογραμμίσω ότι όλοι αυτοί, παγίως ακολουθούν την ίδια τακτική: όταν έχουν κάποιο αξίωμα και αισθάνονται  ισχυροί βρίζουν και συκοφαντούν. Μετά, όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, ζητάνε συγνώμη για να αποφύγουν τις συνέπειες…".