Quantcast

Ιζαμπέλα Ροσελίνι: Την άνοιξη στην Ελλάδα

H διεθνής σταρ υποδύεται μια ντίβα της όπερας στην ταινία «Arrivederci», μια ιστορία για την αγάπη, την απώλεια και την αναγέννηση της ζωής, που θα γυριστεί στην Αυστραλία και στη χώρα μας.

Η καθαρή ομορφιά της σκληρής Αυστραλιανής επαρχίας αλλά και οι πολύχρωμες, ζωηρές εικόνες της Ελλάδας θα βρίσκονται στο φόντο της ταινίας του Άντονι Τζ. Μπόουμαν «Arrivederci», με πρωταγωνίστριες την Ιζαμπέλα Ροσελίνι και τη δημοφιλή Αυστραλέζα ηθοποιό Τζίνι Ντράιναν. Η ταινία, το σενάριο της οποία υπογράφει ο σκηνοθέτης, αφηγείται τη ζωή της Ίζι Ντέιβις (Ντράιναν), συζύγου ενός Αυστραλού αγρότη.

‘Οταν χάνει τον άντρα της, η Ίζι πρέπει να παραδώσει τη φάρμα στο γιο της και την οικογένειά του. Όμως, αρνείται την πρότασή τους να μετακομίσει στον οίκο ευγηρίας της περιοχής τους. Αντιθέτως, ακολουθώντας την επιθυμία που είχε από παιδί, ταξιδεύει στην Ελλάδα. Εκεί, γνωρίζει τη Φραντσέσκα, μία Ιταλίδα ντίβα της όπερας (Ροσελίνι), και ζει μια περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

To «Arrivederci» είναι μία παραγωγή των Μάικλ Ρόμπερτσον και Νιλ Κίνγκστον και της εταιρίας τους Thrills & Spills, με την εταιρία ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΕ να αναλαμβάνει τα production services της ταινίας για την Ελλάδα.

H προετοιμασία της ταινίας θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020, και η παραγωγή έχει ως στόχο το πρώτο τέταρτο του 2021 για τα γυρίσματα στην Αυστραλία και την άνοιξη του 2021 για τα γυρίσματα στη χώρα μας.