Quantcast

Καβάλα: «Σκότωσε την Αΐντα και κάλεσε γιατρό γιατί είχε… πίεση»- Βίντεο

Ο Μάνος Βονικάκης, ως συνήγορος των συγγενών της 43χρονης Αΐντα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου προχώρησε σε μια αποκάλυψη για δύο τηλεφωνήματα που έκανε ο δράστης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Όπως είπε ο κ. Βονικάκης ο 55χρονος που στραγγάλισε τη 43χρονη σύζυγό του Αΐντα, λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια πράξη του και ενώ βρισκόταν ακόμα στο φαρμακείο, μαζί με το άψυχο σώμα της γυναίκας του, τηλεφώνησε σε δύο γιατρούς προκειμένου να τον συμβουλεύσουν για τα φάρμακα που πρέπει να πάρει γιατί, όπως είπε, είχε ανέβει η πίεσή του.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Βονικάκης, στις 17:00 φέρεται να σκότωσε την Αΐντα, γύρω στις 21:00 έγινε το πρώτο τηλεφώνημα σε γιατρό, που δεν απαντήθηκε για τυχαίο λόγο. Στις 21:02 έγινε νέα κλήση σε γιατρό και τότε ρώτησε ποιo φάρμακο να πάρει από το φαρμακείο, όπου βρισκόταν γιατί φοβόταν ότι θα πάθει...εγκεφαλικό.

«Σήμερα λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και έχουμε πλήρη εικόνα, η οποία δεν απέχει από μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία. Πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα», ανέφερε ο κ. Βονικάκης δηλώνοντας παράλληλα ότι οι δύο γιατροί που δέχθηκαν τα τηλεφωνήματα του 55χρονου, θα κληθούν ως μάρτυρες.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος προέβη σε μια ακόμη αποκάλυψη για το βίαιο παρελθόν του φερόμενου ως δολοφόνου της 43χρονης Αΐντα.

«Έχει κακοποιήσει άλλες πέντε γυναίκες»

«Από την εικόνα που προκύπτει από τη δικογραφία ο άνθρωπος αυτός φαίνεται ότι έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Έρχεται ο δικός μας ρόλος να καταστήσουμε γνωστό στον ανακριτή πως πέντε γυναίκες, πέντε πρώην σύντροφοι του φερόμενου ως δράστη, τις έχει κακοποιήσει βάναυσα και μάλιστα μία αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει», ανέφερε ο κ. Βονικάκης και τόνισε ότι μία από αυτές είναι και η μητέρα του πρώτου του παιδιού.

Ο δικηγόρος συμπλήρωσε ότι μια πρώην σύντροφός του από την Καβάλα, μία πρώην σύντροφος του από τις Σέρρες και μία πρώην σύντροφος του από την Αθήνα, θα καταθέσουν για όσα βίωσαν από τον 55χρονο.

Δείτε εδώ όσα είπε ο δικηγόρος Μάνος Βονικάκης στον ΑΝΤ1: