Quantcast

Κηφισιά: Τον σκότωσε ντυμένος Σαμουράι - Η μαύρη μαγεία, τα όπλα και τα σπαθιά - Φωτογραφίες

Τι εντόπισε στο διάμερισμα του 40χρονου η ΕΛ.ΑΣ.

Σκηνές αστυνομικού θρίλερ μέσα σε λίγες μόνο ώρες εκτυλίχθηκαν στην Αθήνα με ένα γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας να παρατηρείται. 

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του πρωτοφανούς περιστατικού που εκτυλίχθηκε στην Κηφισιά το πρωί του Σαββάτου, κατά το οποίο άνδρας ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, έφυγε ντυμένος Σαμουράι από το σπίτι του και μετέβη σε κοντινό σημείο όπου βρίσκονταν δύο εργαζόμενοι φυσικού αερίου οι οποίοι πραγματοποιούσαν εργασίες.

Φθάνοντας στο σημείο άριχσε να τους λέει περί «μαύρης μαγείας», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «μου έχετε κάνει μάγια», καταλήγοντας να τραβά όπλο και να πυροβολεί τους δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας κατέληξε λίγες ώρες μετά το περιστατικό. 

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Σε συνέχεια του από 23-10-2021 Δελτίο Τύπου σχετικά με τη σύλληψη 40χρονου ημεδαπού για ανθρωποκτονία 43χρονου ημεδαπού και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος έτερου 43χρονου ημεδαπού που έλαβαν χώρα πρωινές ώρες σήμερα στη Νέα Ερυθραία, μετά από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

-περίστροφο

-μεταλλικό τσεκούρι,

-ξίφος με μήκος λάμας -67- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος,

-ξιφίδιο με μήκος λάμας -20- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος,

-2 αυτοσχέδια δρεπάνια,

-2 ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου,

στολή πολεμικής τέχνης,

-36 φυσίγγια,

-6 κάλυκες,

-νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες,

-ζυγαριά ακριβείας και

-κινητό τηλέφωνο