Quantcast

Κολωνός: «Η 12χρονη μου ζητούσε χρήματα για να μην με καταδώσει» – Προκαλεί ο 43χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος ηλεκτρολόγος σε πλοία μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του, ο 43χρονος προκλητικά φέρεται να είπε ότι «δέχτηκε εκβιασμούς» από το 12χρονο κορίτσι. Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκε με την ανήλικη συνολικά τρεις φορές χωρίς ωστόσο να συνευρεθεί μαζί της καθώς του είχε πει πως είναι 16 χρονών.

«Συναντήθηκα με την ανήλικη κατόπιν πρότασής της στην εφαρμογή blindchat. Μου παρουσιάστηκε ως 16χρονη μαθήτρια Λυκείου. Δεν υπήρξε συνεύρεση, ούτε κάποια άλλη ασελγής πράξη, δεδομένου ότι η 12χρονη επέμενε να παραμείνουμε στο αυτοκίνητο, κάτι το οποίο δεν επιθυμούσα.

Της έδωσα χρήματα, όχι σε αντάλλαγμα κάποιας πράξης, αλλά επειδή μου εκμυστηρεύτηκε το προσωπικό της δράμα, ισχυριζόμενη ότι ο πατέρας της είναι ψυχικά ασθενής και ότι η μητέρα της πάσχει από την επάρατη νόσο. Και τις τρεις φορές που συναντηθήκαμε της έδωσα χρήματα και το έκανα επειδή τη λυπήθηκα. Μετά από ημέρες μου τηλεφώνησε η 12χρονη και μου ζητούσε χρήματα προκειμένου να μην με καταδώσει».