Quantcast

Κρήτη: Συμπλοκή στο κέντρο του Ηρακλείου μεταξύ Παλαιστινίων

Η συχνότητα των περιστατικών βίας τόσο μεταξύ Παλαιστινιών όσο και Πακιστανών στο κέντρο της πόλης, αλλά και άλλων ομάδων, προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό τόσο στις αρχές όσο και στους δημότες και τους καταστηματάρχες.

Aιματηρό επεισόδιο μεταξύ Παλαιστινίων σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Λιονταριών, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, ομάδα Παλαιστινίων συνεπλάκησαν μεταξύ τους κι ένας άνδρας τραυματίστηκε!

Έκπληκτοι παρακολουθούσαν περαστικοί καθώς το κέντρο της πόλης ήταν γεμάτο από κόσμο, περαστικούς, οικογένειες με παιδιά και επισκέπτες. Άλλωστε η αγορά μόλις είχε κλείσει και καφετέριες και εστιατόρια ήταν γεμάτα...

Ο άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο ενώ άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Πάντως, η συχνότητα των περιστατικών τόσο μεταξύ Παλαιστινιών όσο και Πακιστανών στο κέντρο της πόλης, αλλά και άλλων ομάδων, προκαλεί έντονη ανησυχία και προβληματισμό τόσο στις αρχές όσο και στους δημότες και τους καταστηματάρχες.

Άλλωστε, δεν είναι καθόλου... κολακευτικό το κέντρο της πόλης που σφύζει από τουριστική κίνηση να έχει -πολύ συχνά πια -αυτή την εικόνα.