Quantcast

Ξυλοκόπησαν 15χρονο για… ένα τραγούδι στο TikTok

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 15χρονο αγόρι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συνομηλίκους του στον Άγιο Δημήτριο, όπως καταγγέλλει.

Mώλωπες και τραύματα στο πρόσωπο του 15χρονου μαθητή της τρίτης γυμνασίου. Ξυλοκοπήθηκε άγρια το απόγευμα της Παρασκευής από συνομήλικους.

Το παιδί μιλώντας στο Mega περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Ήταν μόνος περικυκλωμένος από ομάδα 6 εφήβων που τον απειλούσε και τον χτυπούσε.

«Ήρθαν από κοντά, μου είπαν να μιλήσουμε και καλά, με χτύπησαν. Με χέρια (με χτύπησαν), τώρα δεν πρόσεξα εάν είχαν και κάτι άλλο, αλλά με χέρια», είπε ο 15χρονος.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες. Οι ανήλικοι δράστες θεωρούσαν πως ο 15χρονος είχε εμπλακεί σε καυγά. Όταν ανέβασε ένα τραγούδι στο TikTok, θεώρησαν ότι τους προκαλούσε και του έστησαν ενέδρα για να του επιτεθούν.

«Νόμιζαν ότι ήμουν σε ένα περιστατικό που δεν ήμουν και για αυτό έγινε όλο αυτό ότι και καλά δεν το παραδεχόμουν στην αρχή».

Την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης από διάφορα προφίλ στα social media έστελναν στον 15χρονο μηνύματα απειλώντας τον ίδιο και την οικογένεια του.

-Δεν ξέρω καν ποιος είσαι και πως μοιάζεις πώς θα έρθω;

– Πού αράζεις; Πες μου… Θα έρθω εγώ με πέντε δικούς μου!

Μόλις ο 15χρονος επέστρεψε σπίτι αιμόφυρτος προσπάθησε να κρύψει από τους γονείς του το τι είχε συμβεί γιατί φοβόταν. Η μητέρα του περιγράφει πώς ανακάλυψε ότι ο γιος της είχε χτυπηθεί τόσο άγρια.

«Έκρυβε το μάτι του με την μπλούζα, προσπαθούσε να κρυφτεί. Ψυχολογικά φαινόταν ότι δεν ήταν καλά, με το που μου κατεβάζει την μπλούζα και το βλέπω εννοείται ότι εντάξει, τρελαθήκαμε», είπε η μητέρα του παιδιού.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι γονείς αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

«Μας ανέφεραν ότι θα θεωρηθεί και ως αμέλεια ανηλίκου αυτό όταν τους ρωτήσαμε για ποιον λόγο, μας είπαν γιατί το παιδί ήταν χωρίς την επίβλεψη μας έξω και τους είπα ‘συγγνώμη, 15 χρονών παιδί, και τι ώρα ήταν να το έχουμε από το χεράκι;», είπε η μητέρα του μαθητή.

Οι γονείς μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους όπου κατήγγειλαν το περιστατικό. Μαζί τους και το παιδί που έδωσε κατάθεση.

Οι ανήλικοι αναζητούνται από την αστυνομία, ενώ ο 15χρονος αύριο θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.