Quantcast

Λέσβος: Εισέβαλε στο κατάστημα του αδερφού του, έβαλε φωτιά και κάηκε

Όπως μετέδωσε η πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1,  μέσα στην νύχτα 71χρονος επισκέφθηκε το σπίτι του αδελφού του και προσπάθησε να το «λαμπαδιάσει», όμως καθώς έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του, η φωτιά δεν πήρε διαστάσεις, πρόλαβε όμως να καταστρέψει το αυτοκίνητο του αδελφού του.

Αμέσως μετά και ενώ ξημέρωνε, ο 71χρονος πήρε το αυτοκίνητό του και εισέβαλε στο κατάστημα του αδελφού του, στην περιοχή του Πολιχνίτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, στο κατάστημα υπήρχαν φιάλες υγραερίου οι οποίες εξερράγησαν και προκάλεσαν φωτιά, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο ο 71χρονος και το κατάστημα να καταστραφεί ολοσχερώς. Άλλες πληροφορίες, που επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος Γιάννης Σινάνης αναφέρουν πως ίσως ο άνδρας χρησιμοποίησε κάποιου είδους εκρηκτικά, αυτό ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 18 άνδρες με 9 οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ έρευνες για τις συνθήκες εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.