Quantcast

Θρήνος στο μνημόσυνο του Mad Clip: Υποβασταζόμενη η μητέρα του

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του 34χρονου τράπερ, το πρωί της Κυριακής, σαράντα ημέρες μετά τον θάνατό του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η μητέρα του Mad Clip ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη από τον δεύτερο γιο της και στενούς συγγενείς που βρέθηκαν στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου για το μνημόσυνο.

Aνάμεσα σε φίλους και συγγενείς, βρέθηκε και ο κολλητός του φίλος τράπερ FY, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, καθώς και η πρώην αγαπημένη του Mad Clip, Αρετή.

Υπενθυμίζεται  ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο προκαλώντας σοκ στην ελληνική μουσική σκηνή καθώς ήταν μόλις 34 χρονών και στο απόγειο της καριέρας του.

Σύμφωνα με το πόρισμα του πραγματογνώμονα, Παναγιώτη Μαδιά, ο οποίος τοποθετήθηκε από την οικογένεια του τράπερ για να ερευνήσει το δυστύχημα: «η ταχύτητα πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στη μεταλλική κολόνα ήταν μικρότερη της αρχικής ταχύτητας του οχήματος η οποία υπολογίζεται στα 134χλμ /ώρα, λόγο της επιβράδυνσης που υφίσταται το όχημα ολισθαίνοντας με τους τροχούς του. Έτσι, την ταχύτητα πρόσκρουσης την υπολογίσαμε στα 80-85χλμ/ώρα. Σε παρόμοιες προσκρούσεις είχαμε θανατηφόρους τραυματισμούς ακόμη και με 65χλμ/ώρα».