Quantcast

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: Tον «γάζωσαν» μπροστά στο παιδί του - Νέα στοιχεία

Νεότερα στοιχεία για το μαφιόζικο χτύπημα στον Βύρωνα  όπου ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς σε πολυτελές αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ κατά το παρελθόν  το θύμα φαίνεται να είχε εμπλοκή με ομάδες αλβανικής μαφίας ενώ έχει κατηγορηθεί και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.  

Στην Ελλάδα δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα ωστόσο υπήρχαν πληροφοριακά δελτία για παράνομες ενέργειες χωρίς να αποδειχθεί κάτι.

 

Συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, δύο άτομα επέβαιναν σε ένα μαύρο ΙΧ ένας άνδρας ηλικίας 32 ετών αλλά και μία 37χρονη γυναίκα. Περίμεναν στο σημείο γιατί το παιδί τους έπαιζε στο πάρκο που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Ξαφνικά ήρθε μια μοτοσυκλέτα με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός σταματάει στην μέση του δρόμου, έβγαλε ένα όπλο και «γάζωσε» τον οδηγό.

Ο 32χρονος πέθανε ακαριαία ενώ η 37χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά το παιδί μάλιστα έπαιζε εκείνη την ώρα στο πάρκο και είδε το περιστατικό καθώς και τον θανάσιμο τραυματισμό του πατέρα του, μεταβαίνοντας στο σημείο και φωνάζοντας «βοήθεια, ο μπαμπάς μου».

Μάρτυρας του περιστατικού περιέγραψε στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Δεν υπήρχε κάτι σε σιγαστήρα. Ήταν 3-4 τουλάχιστον… Ήταν δύο πάνω στη μηχανή και αστραπιαία ο ένας κατέβηκε τον πυροβόλησε, ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε».

 
Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα εκτιμά, φαίνεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.