Quantcast

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν θέλει ούτε να δει, ούτε να μιλήσει στην Ρούλα Πισπιρίγκου - BINTEO

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πρόκειται ούτε να πάει σε κάποιο επισκεπτήριο, ούτε να απαντήσει σε κάποιο τηλεφώνημα της συζύγου του μέσα από τις φυλακές, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε σήμερα η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος σύμφωνα με το “Πρωινό”, τις τελευταίες ημέρες πηγαινοέρχεται Αθήνα – Πάτρα. Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών αυτό το διάστημα δεν εργάζεται ωστόσο επειδή δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση, το επόμενο διάστημα θα επιστρέψει στην εργασία του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση ούτε να δει, ούτε να μιλήσει στην Ρούλα Πισπιρίγκου. Δηλαδή δεν πρόκειται ούτε να πάει σε κάποιο επισκεπτήριο, ούτε να απαντήσει σε κάποιο τηλεφώνημα της συζύγου του μέσα από τις φυλακές.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έρχονται μετά την δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τον Κορυδαλλό στην οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε: “Εάν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια στη φυλακή και να με ρωτήσει κατά πρόσωπο εάν σκότωσα τα παιδιά μας”.