Quantcast

Μαρούσι: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του φονικού έξω από νυχτερινό κέντρο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον δολοφόνο του 23χρονου την Κυριακή τα ξημερώματα έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στο αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, όπου ένας 23χρονος δολοφονήθηκε και δύο ακόμη νοσηλεύονται με τραύματα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο δράστης έχει πλέον ταυτοποιηθεί από την αστυνομία. Πρόκειται για έναν Έλληνα σεσημασμένο.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι δύο διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους για ασήμαντη αφορμή εντός του καταστήματος. Το ένα άτομο βγήκε έξω και επέστρεψε στο σημείο μαζί με έναν ακόμη μετά από λίγο.

Τότε, η παρέα του δράστη βγήκε έξω και ξεκίνησε η συμπλοκή. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο. Το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον μαχαιρώσει στον λαιμό αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται δύο νεαροί που ενεπλάκησαν στην αιματηρή επίθεση.