Quantcast

Με ταξιδιάρικη διάθεση

Μια απόδραση χωρίς αποσκευές αλλά με πολλή μουσική και χιούμορ, στην Αποβάθρα του «Τρένου στο Ρουφ», τον Ιούλιο.

Καταπράσινη και απλόχωρη, η open-air Αποβάθρα της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το «Τρένο στο Ρουφ» μας υποδέχεται φέτος για μια απόδραση… χωρίς αποσκευές, με φόντο το θρυλικό Orient Express, τα ελαιόδεντρα και τις ανθισμένες πικροδάφνες.

Μουσικές από όλο τον κόσμο, stand up κωμωδία, νοστιμιές και δροσερά κοκτέιλ θα μας ταξιδέψουν νοερά και θα μας ψυχαγωγήσουν- παρά τις αποστάσεις.

Στις 3, 10, 17 και 24 Ιουλίου η Αθηνά Ρούτση (τραγούδι), ο Λάμπρoς Παπαγεωργίου (τραγούδι, κρουστά) η Άλκηστη Ραυτοπούλου (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις) και ο Φώτης Μυλωνάς (πνευστά, κιθάρα, μαντολίνο) μας ξεναγούν στον κόσμο με όμορφες μουσικές κάτω από το φως των αστεριών.

Στις 15 και 22 Ιουλίου, ο θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Γιώργος Ριζόπουλος παρουσιάζει τη χιουμοριστική παράσταση «Θα πέσουν οι μάσκες».

Με αφορμή τον εγκλωβισμό των πρόσφατων ημερών ο stand up κωμικός φωτίζει με χιούμορ τα σκοτάδια της ζωής και συνδέει τον Μπραντ Πιτ με τον Αγαμέμνονα, το σεξ με τις σφουγγαρίστρες, τη Νατάσσα Μποφίλιου με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την ποίηση με το παστίτσιο!

Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21.15. Πληροφορίες: 210 5298922