Quantcast

Νάουσα: Στον εισαγγελέα 77χρονος που δάγκωσε στο μάγουλο καταστηματάρχη που του ζήτησε πιστοποιητικό - Βίντεο

Στη Νάουσα ένας 77χρονος προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς δάγκωσε και χτύπησε υπαλλήλους καφετέριας που δεν τον άφησαν να καθίσει χωρίς να τους δείξει το πιστοποιητικό του.

Ο 77χρονος επέμενε να μπεί σε καφετέρια χωρίς να δείξει τις απαιτούμενες βεβαιώσεις. Όταν οι υπάλληλοι του ζήτησαν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, τους έδειξε απλά ένα εξιτήριο νοσοκομείου.

Εκείνοι τότε τον προέτρεψαν να αποχωρήσει από το χώρο  καθώς δεν μπορούσε να μείνει χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Ο ηλικιωμένος τότε άρχισε να τους βρίζει και έφτασε σε σημείο να δαγκώσει στο μάγουλο τον καταστηματάρχη!

Ο καταστηματάρχης έσπευσε στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα και μοριακό τεστ, ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν είχε κολλήσει κορωνοϊό.

Ο ηλικιωμένος αντιεμβολιαστής συνέχισε την πορεία του και σε άλλη καφετέρια. Οταν οι υπάλληλοι εκέι δεν του επέτρεψαν την είσοδο, έφτυσε έναν από αυτούς!

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση ασθενειών, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.