Quantcast

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία της 43χρονης στη Λάρισα – Την εκτέλεσε ο σύζυγός της με 8 σφαίρες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη συζυγοκτονία στη Λάρισα. Ο 54χρονος δράστης έφυγε από την Αθήνα έχοντας μαζί του όπλο προκειμένου να αφαιρέσει τη ζωή της συζύγου του και μητέρας των τριών παιδιών του.

Η 43χρονη γυναίκα, τους τελευταίους 4 μήνες είχε πάει στο χωριό για να λειτουργήσει ουσιαστικά την ταβέρνα τους αδελφού της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και όλα αυτά εν γνώσει του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος πίστευε ότι η 43χρονη τον απατά και για αυτόν τον λόγο είχε φύγει από την Αθήνα για τη Λάρισα.

Στο θολωμένο από τη ζήλεια μυαλό του η μητέρα των παιδιών του είχε γίνει εχθρός του με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί, στις 10, να εισβάλλει στην ταβέρνα και να την εκτελέσει με 8 σφαίρες. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από σερβιτόρους και γείτονες, οι οποίοι τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη, άμεσα, σήμερα (03-08-2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγιάς του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα το πρωί, ο δράστης μετέβη σε ταβέρνα όπου εργαζόταν η ημεδαπή σύζυγός του και με τη χρήση περιστρόφου παλαιού τύπου την πυροβόλησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο δράστης τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του.

Το περίστροφο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.