Quantcast

Νοσοκομείο Ρίου: Συνεχείς διακοπές ρεύματος από το πρωί σε μέρα γενικής εφημερίας - «Πήραν φωτιά» οι γεννήτριες

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, καθώς σημειώνονται συνεχείς διακοπές ρεύματος.

Οι διακοπές της ηλεκτροδότησης ξεκίνησαν από το πρωί, όπως αναφέρει το tempo24.news, όποτε έπεφτε το ρεύμα ξεκινούσε η λειτουργία των γεννητριών, ώστε να μην υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου και κυρίως της Εντατικής και των χειρουργείων.

Όμως, τα προβλήματα συνεχίζονται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, με το ρεύμα να διακόπτεται και τη λειτουργία των γεννητριών να ξεκινάει και πάλι.

Ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία για τα προβλήματα στην τάση του ρεύματος και την ηλεκτροδότηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Παρόλα αυτά, μέχρι και αργά το απόγευμα της Παρασκευής, οι διακοπές συνεχίζονται, με τις γεννήτριες να έχουν πάρει  «φωτιά» για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου, ιδιαίτερα αφού έπεσε το σκοτάδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο βρίσκεται σε γενική εφημερία μέχρι τις 08.00 το πρωί του Σαββάτου, εξυπηρετώντας αυξημένο όγκο έκτακτων περιστατικών λόγω κορονοϊού.