Quantcast

Ο άγνωστος καβγάς της Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη - Τι της είχε πει ο Μάνος που προκάλεσε την οργή της

Σοκάρουν οι συνεχείς αποκαλύψεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Έναν καβγά που είχε το ζευγάρι Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης δημοσίως στην Πάτρα μεταφέρει σήμερα το pelop.gr

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν έναν άγριο τσακωμό σε γραφείο της Πάτρας, παρόντων δύο θεσμικών παραγόντων.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο». Γεγονός που εξόργισε τη Ρούλα και πιάσθηκαν στα χέρια.

Οπως γράφει το pelop.gr, «σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, ενδέχεται κάπου να «κρατάει» η Ρούλα τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες… Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο».

Γρ. Λέων: Έχουν αποκλειστεί παθολογικά και γενετικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά

Εν τω μεταξύ, όπως αποκάλυψε σήμερα ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, έχει αποκλειστεί ο θάνατος από φυσικά αίτια και στα δύο πρώτα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες», «έχουν αποκλειστεί όλα τα παθολογικά και όλα τα γενετικά», τόνισε χαρακτηριστικά. 

«Θα δείτε πάρα πολύ σύντομα» είπε ο κ. Λέων αποκαλύπτοντας ότι έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά και τα γενετικά αίτια θανάτου και σημειώνοντας πως η συνάδελφός του που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει κάνει εξαίρετη δουλειά, δίνει ξεκάθαρες αιτίες θανάτου με όλα τα στοιχεία.

«Η αιτία θανάτου, -θα δείτε πάρα πολύ σύντομα δεν θέλω να προκαταβάλω ούτε την επιτροπή, ούτε τη συνάδελφο της δεύτερης νεκροτομής, είναι σίγουρη, είναι πολύ καλά δεμένη ειδικά για τη δεύτερη περίπτωση για την Ίριδα, η ίδια η συνάδελφος έχει κάνει μια εξαίρετη δουλειά παρότι είχε τεχνικές δυσκολίες από πλευράς παθολογοανατομίας, έχει κάνει μια εξαίρετη δουλεία και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει μια ξεκάθαρη αιτία θανάτου». 

Ανέφερε ακόμη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι δεν βρέθηκε κεταμίνη στις εξετάσεις του πρώτου παιδιού και πως η εξέταση έγινε από το ίδιο εργαστήριο, με την ίδια μεθοδολογία που βρέθηκε η εν λόγω ουσία στην εξέταση της Τζωρτζίνας.

Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: Πού είναι το πατρικό ένστικτο;

Ως το «έγκλημα του αιώνα» όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη, χαρακτήρισε το έγκλημα της Πάτρας, όπου η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται μέχρι στιγμής για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, o Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, άφησε να εννοηθεί ότι πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών και ποιος ή ποιοι είναι οι δράστες, ενώ επισήμανε με νόημα: «Είμαστε ακόμη στην αρχή».

Ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε ότι ενώ η Τζωρτζίνα χαροπάλευε, η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε για δευτερεύοντα ζητήματα με τη νοσοκόμα, από την οποία ζητούσε… σεντόνια, αναφέροντας ότι «πήγε χαλαρή στη νοσοκόμα για να κερδίσει χρόνο». «Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι τα είχε σχεδιασμένα όλα εκ των προτέρων και επιδίωκε πάση θυσία τον θάνατο του παιδιού τους», πρόσθεσε.

Επίσης τόνισε πως η φερόμενη ως δράστης κατηγορείται ότι επιχείρησε 6 φορές να δολοφονήσει τη Τζωρτζίνα. «Άρα, να πείσει ποιον ότι δεν ευθύνεται; Η μάνα σκοτώνει για τα παιδιά της, γίνεται “σκύλα” για τα παιδιά της, εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας χαρακτήρισε «προφητικό» το παιχνίδι των κοριτσιών, σύμφωνα με κατάθεση, όπου το ένα έκλεινε τη μύτη στο άλλο, λέγοντας με νόημα ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις κινήσεις που βλέπουν στο σπίτι.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφέρθηκε και στη «χαλαρή» στάση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που προκαλεί κατάπληξη καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί τους. Ζήτησε επίσης να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε εκπλήξεις». Μάλιστα, ο κ. Κατερινόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση.